GirlandBoy_Mom Kızlar ikili test en geç ne zaman yapılır ben 12. Haftamı geçirmek istiyorum doktora gitmek için cinsiyet belli olur bidaha git gel yapmamak adına bide cinsiyetler en erken zaman öğrenildi 🙈
Baby_B GirlandBoy_Mom 18+5 te ogrendik biz. Ikilide görmediler erken dediler 12 de gitmistim Daha erken
Supriz-bebek GirlandBoy_Mom eğer özel se 12 haftada söyleyebilir pozisyonu güzelse bebeğin devlet hastanesi 15 haftadan itibaren söyler genelde emin olmak için
Ebrugunesss GirlandBoy_Mom ikili testi genelde hep 12. Haftada yapıyolar diye biliorum hiç başka haftada yaptıran duymadım ayrıntılı ultrason gibi degil hafta aralığı yani
GirlandBoy_Mom Baby_B anladım canım bende 12 haftamı geçirmek istiyorum atıyorum 12+5 gibi gitmeyi düşünüyorum ikili testi geçirmemek adına bildiğim 14.haftaya kadar yapılıyor
GirlandBoy_Mom Supriz-bebek anladım canım teşekkür ederim devlet takipliyim ikili testi en son kaça kadar yapılıyor peki
Nessee34 Devlet hastanesı kontrolündeyseniz 12 haftada tahmın yapmazlar en erken 16. Haftayı beklıuorlar emın olmak ıcın bır de bebegın pozısyonu onemlı
GirlandBoy_Mom Nessee34 evet canım bebek gösterirse bi tahmin yapar diye düşünüyorum ama devlet takipliyim
Supriz-bebek GirlandBoy_Mom ben 12 haftalık olunca yaptı doktor 11 haftalık gittim düzgün çıkmayabilir 12 haftalık olunca yapalım demişti bende devlet hastanesi ne gidiyorum
Nessee34 GirlandBoy_Mom 16 dan omce soylemeyebılır doktor 15 haftalık gıttım cınsıyetten hıc bahsetmedı bıle sadece suyuna kalp atısına ve bebege baktı saglıklı dedı
GirlandBoy_Mom Nessee34 anladım canım teşekkür ederim sağlıklı olsunda peki ikili test en geç ne zaman yapılıyor
Nessee34 GirlandBoy_Mom yanlış hatırlamıyorsam 11-14 arası ben yaptıtamadıgım ıcın hatırlamıyorum tam
GirlandBoy_Mom Baby_B anladım canım devlette gün veriyolar yani bizim burda böyle ama hatırlamıyorum tam ne zamana verdiklerini ona göre gidicem bi daha git gel yapmamak adına
aslanmommy 12+5 de randevu aldım devlette yaptircam gittiğim gün yaparlar mı yoksa onun için ayrı randevu mu alınıyor devlette yaptiranlar bilgi verebilirmi
GirlandBoy_Mom aslanmommy bizim burda randevu veriyolar hastane kendisi veriyor hatırladığım kadarıyla 2 hafta sonraya veriyor ama her hastane bir değil tabi bende 12+5 gibi gitmeyi düşünüyorum normalde 11 de gidicektim ama bi daha git gel yapmamak adına
Supriz-bebek aslanmommy gittiğin gün doktor yaptırmak isteyip istemediğini soruyor zaten evet dersen ultrason la bakım kağıt imzalatiyor direk gidip kan veriyorsun önemli olan bebeğin haftasi ikili test için uygun olması