Deletedmom231 Eliffnurr2701 evet normal benimde öyleydi yakınıyordum göbeğim Yok benim diye çok şükür ki çıkmaya başladı şuan 14+3üz🙈
canimacan Eliffnurr2701 benim de ilk canım , Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah , yani senin çevredekiler de çok aceleciymis ,10.haftada hiç belli olmaz ki , o söyleyenlerin hopp diye göbekleri çıkmış herhalde hamile iken
Eliffnurr2701 canimacan amin hayırlısı ile canım Vala bende şaşırdım ilk olunca bişey bilmiyorsun zaten aman kuzularımız sağlıklı olsunda göbişde çıkmasın 🤗
canimacan Eliffnurr2701 aynen öyle canım kilosu falan da iyi ,eğer sağlıklı olmasa ben de panik olurdum ama çok şükür kendi iyi , ben çok sismesem de olur hatta daha iyi
Dryzfr Ben 48 kilo ile hamile kaldım şu an 12+5 teyim baya karnım var. Doktor da iç karın ve zayıflık ile alakali dedi . İç karnı dar olanların daha çabuk karnı çıkıyormus
Mrym53 Eliffnurr2701 20.haftada başladı canım çıkmaya ondan önce sırt üstü yatınca karnım kaybolurdu şimdi top gibi
AlininAysesii 19’dan sonra ışık hızıyla çıkmaya başladı 🤦🏼♀️ doğal olarak beraberinde bel ağrısı da geliyor ama maalesef 😂
Senemhifa Oğluşum 21. Haftamda kendini göstermeye başladı artık kendimi hamile gibi hissedebiliyorum 😄
Gencanne01 Eliffnurr2701 ne garıp hamıleyken göbek ne zaman çökse dıye beklıyoruz , Doğum yaptıktan sonra bu göbek ne zaman iner dıye 😊 suan ınmesını beklıyorumda . Her ıkı evrede ayrı ayrı guzelmıs onu farkettım 😊