Pelnztrk Tuvalete girerken götürüyor ama duşa gircekse almaz şifresini bilirim 😂 kurcalarımda haddini bilsinler ne öyle 😎
Ftmnnr Melosum34 keyfi bilir ister anasını ister arar mısın Ben kafada bitirdikten sonra isterse kapıda yatsın 🤷
Aslaninannesi_ Htccndn yok artık 😀 eşim eve gelir oturma odasında orta sehpa var telefonu oraya koyar yatakten ade telefonlarımız başımızda olur hatta eşim her sabah duş alır başımda kalır telefonuda işe giderken alır
Htccndn Aslaninannesi_ Var artık benimki mesela banyoya girerken götürür yanında benimkide ortadadır 😂
Htccndn gizem3435 Wceyi anlarım girsin ama banyoya telefonla girince deli oluyorum bende biliyorum şifresini ama elemem telefonunu oda benim şifremi bilir
yalandunyaa Htccndn wc girer Reels sesleri gelir. Yapan heryerde yapar mantığı var bende Banyo ne alaka yav. Duşa kabine mi giriyor takip et
Melosum34 sevaldqn1 ne ben gittim ne o gitti yüzsüz gibi duruyoruz işte 🤣 doğum yaklaştı başka kimsem de yok işe yarar diye bekletiyorum bende ses etmiyorum 😆
Htccndn Deleted33000 Gerçekten tuaflar yani ben onunkini bilirim oda benimkini ama elemem kurcalamam dediğin gibi üzerine düştükçe birşey zannediyorlar 😂
Deleted33000 Htccndn evet ya bizim banyo da kışları soğuk okuyo telefonu gotursede takma banyodan kaçarak çıkıyor😂😂😂😂
Deleted33000 Hilalcanim öyle olmalı ama benimki öyle değil maalesef ilk zamanlar telefonla girmezdi ama sonra ben adamın telefonunu sürekli karıştırıp durunca benle zıtlaşti şimdi de benim umrumda değil naoarsa yapsın bişey de yapamaz(yemez yani)😂😂😂😂😂
Betul-97 Htccndn Sor canım ne olacak bazen maç olunca giriyor lavaboya onu duyuyorum da onun dışında girmez
Hilalcanim sevaldqn1 gidem de bende burcu sarmasından yiyem malum sarma yollayan arkadasm yok hazir yiycz