Melosum34 Htccndn eşofmanı kapı arkasına asıp içine telefonunu koyuyor öyle giriyor zaten şifreyi bilmiyorum neden öyle yapıyorsa onu da anlamıyorum 😀
sevaldqn1 Htccndn banyoya asla girmez ama wcye girecekken işi uzun surecekse girer bonyo ne alakaaaaa yani
gizem3435 Htccndn ne banyoya ne tuvalete telefonuyla girmez yada kapı kilitlemez. Şifresini de bilirim. Aynı şekilde eşim de bilir.
Htccndn Melosum34 Bu erkekler gerçekten çok değişik ben biliyorum şifresini acaba ondanmı alıp götürüyor ama götürmesede telefonunu kurcalamam ben oda biliyor 😂
Melosum34 Htccndn bende kurcalamazdım şifreyi bildiğim zamanlar yapan kendine yapar ya çok da umrumda değil yani 😀
Melosum34 Yasss11 değişiyor şifreyi ben üstüne gitmiyorum birşey yakalasam ne olacak ki kendine yapar bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta 😀
Htccndn gizem3435 Wceyi anlarım girsin ama banyoya telefonla girince deli oluyorum bende biliyorum şifresini ama elemem telefonunu oda benim şifremi bilir
DarkLuna Htccndn benimki de aynı banyo WC heryere telefonla girer ama arada işe giderken evde unutur telefonu şifresini bilmiyorum zaten de çokta ilgilenmiyorum üzerine düştükçe kendini bişey sanıyor çokta tın yani artık 😂😂😂😂
Htccndn DarkLuna Gerçekten tuaflar yani ben onunkini bilirim oda benimkini ama elemem kurcalamam dediğin gibi üzerine düştükçe birşey zannediyorlar 😂
Betul-97 Htccndn Girmez şifresini de bilirim telefonu hep ortadadır benimde öyle hep ortadadır. Neden banyoya giriyor ki telefonla
Tugcev Htccndn bence bu telefon bağımlılığımızdan kaynaklı. Bende elimde telefonla giriyorum. Banyo tezgahına bırakıyorum ama nedense boş bulunup her seferinde aynı şeyi yapıyorum bilinçsiz 🤦🏻♀️ aynı şeyi eşim yapınca gıcık oluyorum 😂
DarkLuna Hilalcanim öyle olmalı ama benimki öyle değil maalesef ilk zamanlar telefonla girmezdi ama sonra ben adamın telefonunu sürekli karıştırıp durunca benle zıtlaşti şimdi de benim umrumda değil naoarsa yapsın bişey de yapamaz(yemez yani)😂😂😂😂😂