semrakarahan edaozdxx vicks suan evde yok ama bidakine evde bulundurup denicem tesekkur ederim sagolasun
edaozdxx semrakarahan rica ederim canım. Gerçekten çok yardımcı oldu bana. Doktorum önermişti. Ağrı kesici almaktan iyidir en azından.
Ysfbardak64 KuzeyinAnnesi41 iltihaplı oyüzden kalıcı bi çözüm gerekiyordu 20.haftadayım bu haftalarda antibiyotik kullanabilirsin dedi doktorum mecbur kaldım çöm araştirdim kullanılıyormuş ilk 3ve son 3 sakıncalıymış
Sukella KuzeyinAnnesi41 iki dr dan teyidli novalgine Ama son çare içiyorum yinede ben :/ dayanamadığım zamanlar artık Parol asla ve aslaaa bişeye yaramıyo bende maalesef hiç içmiyorum daha iyi :(
Sukella KuzeyinAnnesi41 bu arada şimdi yine baktım prospektüse ilk üç ay ve son üç ayda kullanılmıyormuş novalgine Demek ki ikinci dönemdeyim diye uygun gördüler almamı Yine de son çare olarak düşünülmeli tabi
KuzeyinAnnesi41 Sukella aynen iyi yapmışsın canım bakmakla demekki sen 2.trimesterdesinki kullanama bilirsin demiş doktor aynen anca böyle zaten ölücek gibi olunca ilaç alıyoruz artık :/
Gebeyimm semrakarahan bu haftalarda artan kan basıncından dolayı baş ağrısı oluyor bende de çok oldu sabretmeye çalış doktoruna sormadan içme