casuuuuu 38 hafta 3 günlük gebelikte, bebeğin tahmini kilosu 3.500 gram olarak ölçüldü. Çatı muayenesi gerçekleştirildi ve 3-4 cm açıklık olduğu, bebeğin baş geliş pozisyonunda bulunduğu tespit edildi.
Tospkkk casuuuuu gün olarak aynıyız, bebişlerin kilosu da yakın ama bana alttan muayene yapılmadı, senin sancın mı çıktı o yüzden mi baktılar acaba
Miniklerinannesiyim casuuuuu Zrrr bir avazda dogsun inşallah konudan alakasız ama 37de fln kilosu kaçtı gittniz mi o haftada kontrole Zrrr
casuuuuu Canoski Bebeğin kafası 40 hafta ile uyumlu, bu da baba tarafından gelen genetik bir durum. Her zaman kafası 2 hafta önde gidiyordu. Umarım 1-2 gün içinde doğum gerçekleşir.
Canoski casuuuuu hiç krkma. 2 oğlumda oleydi 4 er kilo doğdular nrml dgmla rabbm.kolaylik nasp etsn bzde 34 haftalgz cnm bizede dua et Rabbım yardımcımız.olsun🩷🩷
Canoski casuuuuu sıcak duş al.cnm.gunde.bi kz ck iyi gelecek.2 oğlumda böyle yaptım 3 cm.di aynı gün 3 4 saat içinde.oldu dogumum
casuuuuu Tospkkk Hiç sancım çıkmadı. 🥰 Sadece uyurken artık karnım sertleşiyordu. Bacaklarım sancılanıyordu. Her an suyun gelebilir, Her an doğum olabilir dedi..
Zrrr Bende aynıyım 38+3 3cm açıklık 3 gündür yetersiz sancıyla duruyorum inşallah hayırlısıyla doğarlar bekliyoruz
casuuuuu Zrrr Sancımda başlamadı. Hiç bir belirtti olmadı.. Sadece nişanım geldi o kadar… Umarım suyum gelmeden açılmam devam eder 💙
Hlybyrkk Bizde bugün 38+3 olduk benimde 3-4 cm açılmam var nişanım 36 da geldi nst de sancımda çıkıyor ama çok fazla değil hala bekliyoruz bakalım🫠
casuuuuu Mervenurrrr32 perşembeye kadar hareketlilik olmazsa, kontrole gideceğim. Büyük ihtimalle yatışım olur diye düşünüyorum. Bugün bebeğin hareketleri az seviyede gibi.. 👩💼
Mervenurrrr32 casuuuuu bana da 1 hafta sonra kontrol edelim dedi ama hareketli benim ki olmadı sezeryan günü vereyim falan dedi bakalım