Anneler bebeğim philips avent biberonu emmiyor Hızlı akışkanlı biberon var onu emiyor bazen damaklarıyla dişliyor önerdiğiniz yavaş akışkanlı ucu küçük biberon var mı ? Bir sorum daha biberon kullanıp meme reddi yaşamayan oldu mu başlar da kaşıkla yerdi mamayı fakat şimdi yemiyor

Sumeyye_0 ben 4gunlukten 12, aya kadar biberon destekli ilerledim. Hem emdi hem mama aldi. 4. Ayda ciddi bir meme reddi yaşadım. Evde gezerek emzirdim..boynuma kolye takp oynayarak emmesini sağladım. 2 ay böyle uğraştım ve geçti . Bir de hemşiremiz yüzü Sana dönük olacak şekilde ve emzirme pozisyonu da olmadan biberon ver dedi . Ya biraz yüksek yastığa yatırıp ya da dizlerimin üzerine yatırıp veriyordum. Belki yardımcı olur bunlar size .

Sumeyye_0 ilk üç ay comotomo biberon kullandım, meme reddi yapmadı ve hem Philips hem lansinoha göre çok daha yavaş akışlı, tavsiye ederim.

Bozkann evet bebeğimde şuan hem anne sütü aşıyor emiyr hemde mama yiyor kolye fikri çok mantıklı denerim ben bunu da 🌷

Chicconun anne gogusune benzer hatta yamuk goruntulu biberonu var aynı anne gogusu akışında tavsiye ederim

Comotomo alabileceğiniz en yavaş akışlı biberon, avent ve lansinoh yavaş akışlı falan değil

Sumeyye_0 valla bana da bir arkadasim önerdi hatta ben de o ne biçim demiştim 😂 ama kullanan herkes çok memnun