Mavili1480 Rbdrmx Benim ilk hamileliğimde 3 aylıkken falan baya belliydi şimdide hafif var daha 8 haftalığım 😂
Birbenbirbebek Rbdrmx inan ki inek gibi hissediyorum kendimi 😂 2. Hamileliğim 3. Ay bitti benim de böyle minik bir top var gibi bazen cok belirgin bazen hafif
Rbdrmx Birbenbirbebek ya bide çok afedersiniz vitaminler kabız ediyor bide onun şişkinliği oluyor ister istemez zorlanıyorum 🙄🙄
Rbdrmx 14022024 Ay ne bileyim ya hızlı çıktı sanki bir anda İlk hamileligimde de minicik bir top gibiydi🙄🙄🙄
Rbdrmx Eda75 çok hızlı belli oldu bide herkes şey diyo ikizmi ondan karnın çıkmış hemen bide 3 aya yeni girdik minicik var yani ne bileyim biside diyemiyorum 😂😅🤗
Birbenbirbebek Rbdrmx bazen bende 7 aylık hissediyorum kendimi kalkarken vallahi eşim yok artık diyor 😂😂
Birbenbirbebek Rbdrmx Rbdrmx kan hapı ishal yapmıştı doktorum kesti şimdi bende kabız oldum 🥹 tekrar bir tane içip ishal mi olsam diye düşünüyordum hatta 😂
Rbdrmx Eda75 ay valla icimede çekemiyorum utandigim için diil ama yani bu kadar hemen belli etmeyeydi kendini iyidi aslında 🤗😅😂