Annelikmghb sacmalamakizim hangi birini söylesem 🥹 kalca bacak ağrısı asagi bicak batmasi bel agrisi mide yanması regl sancısı gibi bi sancı son 12 dayanicam insallah
sacmalamakizim Gamzeeadnx Dikişlerim acıyor diyince araları yakın sandım, benimkilerin arası 3 yıl hiç ağrım yok. 😊
sacmalamakizim Ummuhanyeslova Bir an önce vakti gelse de doğursak. 😌 hiç vajina batmam olmazdı o da bu hafta başladı, ağrı yetmiyormuş gibi bir de reflüden çekiyorum. 🥲
Ssssserapppp sacmalamakizim Allah bağışlasın, tabi biraz zor olabilir dinlenmen eşinden yardım alabilirsin bu zamanlar. Ama olsun kızınla geçirdiğin güzel anlara odaklan bu zamanlar geri gelmiyor 🌼
Ummuhanyeslova sacmalamakizim aynı durumdayım bide şeker var benim cidden çok zorluyor bide kaza geçirdim ameliyat oldum çok ama çok yorgunum
sacmalamakizim Ummuhanyeslova Çok geçmiş olsun size de, Annelik zor gerçekten bir yandan, daha demin yine bebek hareket ettikçe, rahmim kasıldı ya korkuyorum bir yandan da, dün hastane çantasını hazırladım, bugün de beşiği hazırlicam korkumdan. 😂
Gamzecabuk sacmalamakizim ben 38+4 oldum. Bugün ağladım artık üzerimde bir strest hissediyorum doğum yaklaştıkça aşırı duygusal oldum
Crocus20 sacmalamakizim çok teşekkür ederim. Yok panik biri değilimdir. Dünden beri ara ara kasklıyorummyarın doktor kontrolüm var bazen dayanamayacak kadar çok oluyor ama sanki hastaneye gitsem hemen doğuma alacaklar gibi geliyor o yüzden sabredebildiğim kadar edeyim diyorum 🤭
sacmalamakizim Crocus20 Valla benimde öyle bugün de vardı biraz dünde, sabah kontrolüm var benimde merak ediyorum sancı çıkacak mı diye. 🥹