Ssssserapppp sacmalamakizim merhabalar, 36+2 olduk bugün. Doktor kontrolümüz vardı fakat hafta dogum konusucaz ve çatı muayenemde haftaya olacakmış. Cok hafif alttan ağrım oluyor bazen ve karnım kasılıyor sürekli. Onun dışında uykularım falan gayet iyi. Sadece çok çabuk yoruluyorum artık 😅
sacmalamakizim Ssssserapppp Ağrım sızım olmadığı zaman bende rahatım, öyle bir rahatım ki bazen tüm gün uyumak istiyorum. 😅
hibabyhi sacmalamakizim ben de 36+5im sezeryan için 24 aralık demişsiniz bi an çok geldi bize 18-19-20 den seçtirdiler 😄
sacmalamakizim hibabyhi Valla doktor 24 aralıkda alalım dedi, bende üstelemedim farklı bir gün olsun diye. 😊
Gamzecabuk sacmalamakizim bugün aynı şeyi bende yaşadım rahimde böyle gaz sancısı gibi oluyor sizde de mi öyle idi dik bir şekilde Bile duramıyordum. Kızım vurdukça da aynı şekilde oluyor gaz sancısı gibi
sacmalamakizim Gamzecabuk Aynen gaz sancısı gibi oluyordu benimde, şimdi de bu saatte midem bulanmaya başladı, yanında reflüde başladı. 🥲
Gamzeeadnx sacmalamakizim 2. Sezeryan olacak benimde dikişim acıyor ayakta kaldıkça bebek hareket ettikçe 37+0
Gamzecabuk sacmalamakizim benimde artık yemek yediğim zamanlar bulanıyor anlık geçiyor ama. 😀 artık dogurmak istiyorum ben ya
Ela6169 @sacmalamakizim Benim de alttan ağrı baskı hissediyorum yürürken kalkarken zorlanıyorum şu an ama gün vermedi henüz doktorum bugün 36+5 olduk. Yarın kontrolüm var belki verir bakalım.
sacmalamakizim Ela6169 İnşallah verir canım benimde yarın kontrolüm var. 🥲 Bana hep gününden erken gelecek gibi geliyor. 🥲
fairytale_ sacmalamakizim 30. Haftadan bu yana sanci ve kasilmarim varr🥲agriidan yuruyemedigimi biliyorum bazen🥹anlik olup geciyor tabi suan 36+4 sanirim erkenden gelmeye hazirlaniyor
sacmalamakizim fairytale_ En azından 37-38 hafta daha iyi bence, bu haftaların öncesinde doğmasını hiç istemem. 😊
sacmalamakizim Gamzecabuk Valla ben doğurmak istemiyorum daha, 38’i görsem yeter bana göre. 😊 Siz kaç haftalıksınız 😌
Crocus20 sacmalamakizim 35+4 oldu ve ağrım çok fazla oluyor. Şuanda da var ağrıdan uyuyamadım. Duşa filan girip çıktım o biraz rahatlattı gibi oldu ama sonrasında yine başladı. Ben serklajlıyım. Hareket ettikçe biraz azalır gibi oluyor ama yatınca artıyor sanki. Benimde 2. Sezeyanım olucak ve ilkinde direk suyum geldiği için böyle olmamıştım yalancı sancı mı yoksa gerçek mi anlayamıyorum
sacmalamakizim Crocus20 Çok geçmiş olsun inşallah vaktinde sağlıkla gelir, gerçek sancı duş alınca geçmiyorsa gerçek sancı diyorlar, korkutmak istemiyorum ama acile gitseniz, belki serum takarlar sancınız için.
Gamzecabuk sacmalamakizim ben 38+4 oldum. Bugün ağladım artık üzerimde bir strest hissediyorum doğum yaklaştıkça aşırı duygusal oldum
Crocus20 sacmalamakizim çok teşekkür ederim. Yok panik biri değilimdir. Dünden beri ara ara kasklıyorummyarın doktor kontrolüm var bazen dayanamayacak kadar çok oluyor ama sanki hastaneye gitsem hemen doğuma alacaklar gibi geliyor o yüzden sabredebildiğim kadar edeyim diyorum 🤭