aysetcdmr_ Yseminn bazılarında geç görünüyor bazılarında erken görünür inşallah ama görünmese bile sakın moralini bozma 🙏🏻
aysetcdmr_ Moorlavinia ağır kaldırma bir yerlere uzanmaya çalışma kendini yorma ve iyi beslen uzun süre aç kalma gece yatmadan süt iç veya yoğurt ye
Moorlavinia Cansel_ay12 az önce bu konu hakkında bir doktorun videosuna denk geldim. Sesi size dinletmek için bebeğe bir ses dalgası gidiyomuş ve bu bebek için zararlı olduğu için kalp atışını gösterip sesi dinletmemeyi tercih ediyomuş doktorlar ilk etapta endişenmeyin o yüzden
tugbaozdemirkan41 7+4 ten bildiriyorum. Özellikle geceleri mide yanması yaşıyorum. Koku hassasiyetim az da olsa var.
N_se1 7 hafta 3 günlük olduk çok sukür Ara ara bulantı aniden şekerim dusuyor çabuk acıkma sürekli bişey yeme istegi kasık bel ağrısı gögüslerde hassasiyet ara ara kötü koku yemeklerin tadında bozukluk uykusuzluk kabuslar
Zeynepcyln1991 Gzey123 hayırlı olsun gözünüz aydın Allah sağlıkla görmeyi ve dogurabilmeyi nasip etsin
Hilalllkk ssenabbas yaa amin inşallah çok güzel geçer ben de seninle aynıyım ve cuma günü gidicem çok sabırsızım🥹
Ebruli2410 Merhaba 5+3 tüp bebekle hamileyim salı günü ilk kontrole gidicem kese için 5+5 olacak kese ve bebek görünür mü
Aslanmomm Edatasdemir serti 8+2 bulantı var kusma yok, iştah kaybı koku alıyorum 🤢 1 haftadır baş ağrısından hergün acildeydim geçti 2 gündür şükür 🥲 bu ikinci hamileliğim bir oğlum var 11 aylık onda hiç bilmedim sıkıntı herşey süperdi :)(
mrvcermeli serti yaa daha çok küçükler minnoslar sizi rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize 🙏
mom_bus dcz çok teşekkür ederimm. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum dediğiniz gibi gittiğimde artık doktoruma anlatacağım. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreçleri 🙏🌸
Mom_25 serti kızlar bende 8+4 yalnız ağzımdaki zehir tadı geçmiyo hep var ondan çok rahatsız oluyorum benim gibi olup da çözüm bulan var mı ağız tadım düzelsin istiyorum arttık
Mom_25 Gmztnhn offf bu durum üzdü beni şuan hergün bugün iyi olacağım diye uyanıyorum ama maalesef bir oğlum var ve ona yetemiyorum napıcaz 😥😥😥