serti Selam kizlar kendinizi nasil hissediyorsunuz bu haftalarda ☺️ benim bulantim var 1 haftadir kusacak gibi oluyorum arada
Kasimpatii serti 6. Haftadayım şimdilik ara ara adet sancısı gibi sancı dışında bir şey yok beklemedeyiz :)
minkmom_25 serti 7 hafta 🥹 bulantılarım başladı çok zorluyor ve yürürken bazen kalça kemiklerim ağrıyor. Birde tiroid ilacına başladık Tsh yükselmiş diye ☺️
Ritamela serti Merhabalar 5+5 deyiz Sabahları mide yanması göğüs hassasiyeti ile devam ediyoruz geçen haftaya göre kasıklarda ağrım azaldı, koku hassasiyetim var 😊
Bsra_blc 5+3 bel ve kasık ağrım var uykum çok geliyor, henüz bulanti başlamadi bide hafif koku hassasiyetim var sanki
Kayzennn Bsra_blc ya benimde kasik ağrım geçti sizinle aynı hafta hatta gündeyiz ama bugün belime bir ağrı girdi geberiyorum ne oturabiliyorum ne de uzanabiliyorum
minikelebek_ minkmom_25 benim adetime 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptım silim çizgi çıktı,2 haftadır belim çok fazla ağrıyor normalmi
Dedekurt 6 hafta 6 günlük. Bulantılarım son iki gündür arttı. Kasıklarımda bazen batma ve sancı oluyor ancak saniyelik gerçekleşiyor. Bir de göğüslerde hassasiyet arttı 😍 Biraz da iştahsızlık var gibi ama yemeye devam ediyorum 😁😁
anneoluyorumm13 Dedekurt aa benimde 6+6 ☺️ bulantım çok baş dönmem oluyor 10 dk ayakta dursam gözüm kararıyor
Dost12 Dedekurt ayni bende öyle istahsizlik cok kötü bende anlik bi kasik agrisi Gögüs fena acimaya basladi midem kaziniyor bulanti gibi oluyor buz dolabini hic acamiyorum🫢
Anneoluyorumhello Merhaba ben de 4+2 deyim cildimde kuruluk ve sıcaklıl hissediyorum sanki soğukta kalmışım gibi yüzüm kuru ve kızarıyor😬😄
Hmyt35 Merhaba 5 hafta 1 günlüğüz bulantım yok arada gaz sancısı gibi ağrı giriyor son 2 iki günüdür uyurken gerilme ihtiyacı duyuyorum
Aysglshn Hmyt35 bende 5 hafta 1 günlüğüm 😇 bende de kasık ağrısı ve geceleri uykumda esneyesim geliyor 🫠 yüzümde kuruluk bende de var ne yapmak lazım acaba su da içiyorum. Ama şu kasık ağrıları ne zaman geçer acaba 🥲 Bulantım hiç olmadı inşallah olmaz rahat hamilelik geçiririz inşallah hep birlikte dua edelim 😇🤲🏻🤍
Hilalllkk 5+4 midem bulanıyor mu yanıyor mu ağrıyor mu kestiremiyorum ama kötü hissettiriyor halsizim hep uyuyorum ve cildim aşırı kurudu ayrıca burnum kanıyor ara ara
Edatasdemir Merhabalar 6+2deyim kızlar bir hafta önce pazartesi pembe leke gördüm iki gün sürdü sonra kahverengi akıntıya döndü dünden beri de kanama var miktarı çok değil adetin son günleriymiş gibi sırt ağrısı ve karın ağrısı var düşük riski olduğu için bir haftadır programtan kullanıyorum bunları yaşayan var mı
mom_bus Edatasdemir bende 6+6 dayım. Üç gün önce pembe akıntı görmüştüm. İki gündür de kahve sarı gibi akıntılar görüyorum. Ama miktarı çok az ve peçetede. Bende 5+3 ten beri progestan kullanıyorum günde üç kez ağızdan alıyorum. Yan etki yapmadı bende. Ama bu akıntılar neden oluyor anlayamıyorum ve tedirgin oluyorum😔 çarşamba günü doktor randevumuz var o zamana kadar sabretmek zor geliyor. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Denizlina09 Edatasdemir merhaba ben 5 +0 im bugün çok az kanama ile acile gittim keseyi gördü bana ilaç vermedi en azindan size ilaç vermiş:(
Gunay_Rzayevaaa Edatasdemir ben ilk bebeyimde olmuşdu progestron iyi gelir inshAllah. 3 ayına kadar dikkat et uzanmaya özen göster. Ayağının altına yastık koy bebek yerleşsin güzelce tutunsun . Ağır hiç bir şey yapma dikkat et
ssenabbas 5 hafta 4 günlüğüm bazen sancı giriyor ama anlık adet olucakmışım gibi cuma günü bebişi görmeye gideceğim hamiş annelerin duası kabul olur hepimiz birbirimize dua edelim çok güzel geçsin🥹🤍
Hilalllkk ssenabbas yaa amin inşallah çok güzel geçer ben de seninle aynıyım ve cuma günü gidicem çok sabırsızım🥹
MrsTansu 7 haftalık olduk çok şükür 🥹 geçen hafta bulantım çoktu ama bu hafta kendimi daha iyi hissediyorum. Sağlıkla kavusalim inşallah ❤️
Eda42_ Arkadaşlar siz 5 6 7 haftalık olanlar kese de bebeğinizi gördünüz mü ben cuma günü gittim 6 haftalık kese var bebek görülmedi boş gebelik olabilir dedi o yüzden bilmiyorum ne düşüneceğimi sağolsun bazı arkadaşlar destek oldu ama sizlerede sormak istedim
Babyluv Eda42_ ben beş haftalıkken öğrendim hamile olduğumu yedinci haftaya kadar göremedik bende şüphelendim ama öyle olsaydı kese olmazdı dedi doktor sekizinci haftada gördüm telaşlanmayın 😊🤲🏻
1234zm Eda42_ canım bende göremedim bebeğimi benimde 6+4 falandı ama doktorun dediğini söylüyorum kese boyu 25 mm olana kadar görülmeyebiliormuş 25 ten sorma görülmezse boş gebelik oluyormuş benim kesem 15 mm idi
Hcrak Eda42_ yok gayet normal 6 haftalık benımde gorunmedı normal dedı doktor pazartesi gdecem tekrar
bsraaydiin 6+5teyiz. Mide bulantısı ve yanması, regl olacakmış gibi ağrı ve halsizlik var. Bulantı kısmı çok zorluyor ilaç kullanıyorum. Keseyi Geçen hafta gördük. Önümüzdeki hafta da nasipse kalbini duymaya gideceğiz 😍
Lagaliballah bsraaydiin bende6+3günlugüm bende cuma günü keseyi gördük haftaya cuma kalp atisini duyacaz insallah sizde kesenin içinde nokta kadarda olsa bebiş gòzüküyirmu
UmmiEbrar Ben 7 haftalık gebeyim berbat hissediyorum. Hiçbir şey yiyemiyorum, midem ağrıyor , kusuyorum , ağız tadım bozulmuş acı bir tat var sadece yerden kalkamıyorum benim için dua edin lütfen