Arzu45 Ozgee_19 bence hayır ama bildiklerinde ola bilir beni yanlış hatırlamıyorsam 25 haftadan başlamışlardı. Ve 36+4 de doğum yapmusdim
gokcekocyigiit Ozgee_19 doktor kararına bağlı, bazısı 32′den itibaren başlıyor, kimisi de 36′dan sonra, endişe etmeyin, sancı olsa zaten ona göre gidersiniz ve illa ki nst çekerler 😊
Ozgee_19 Arzu45 Ne tarih verdi ne birşey diyor sadece sancın olursa gel dedi Gulsumyalcin Pek ilgili değil kafasına göre takılıyor gibi 😁
Momybaby1 Benim doktorumda perinatoloji doktoru bende kendisine sordum hocam ne zaman nst bağlayacaksınız diye oda gerek görmüyorum biyofizik anlamıyla inceliyorum Nst Den daha ileri benim bu yaptığım dedi. hamileliğimin başından beri detaylı ultrasonla 1 saat kadar bakıyor. o yüzden bende sorgulamıyorum artık 😄
Ozgee_19 Momybaby1 doktor odasına girmem le çıkmam arasında max 1 dakika vardır özel sanırım sizin hastane 😁
Badehandekuzey Ozgee_19 32 haftalığız geçen hafta gittim bana 3 hafta sonra gel dedi 34 de gidince yapacakmış bence yapmalıydı
Poncikler Ozgee_19 bizde34+3günlügüz ve henüz bende girmedim nstye salı gününe randevu aldım bakalım ne olacak 🤔
1aleyna_ Ozgee_19 normal canım benide doktorum 36+ 2 diydik sanırım ilk nst ye koydu sonra kontrollerim haftada 1 e düştü zaten 17 Aralık sezeryan günüm bir aksilik olmadığı sürece koymuyorlar sanırım
Alpmom__ Ozgee_19 ağrım falan yoktu . 2 haftada bire düşürdü zaten kontrolleri. 33’den itibaren nst diye konuşmuştuk zaten . Benim sancım falan çıkmadı ama bu haftalarda sancısı olup hissetmeyenler oluyormuş bence ne kadar erken o kadar iyi
Momybaby1 Ozgee_19 Bizimki doktorun kendi kliniği. Bizde ilk zaman bir başka kadın doğum uzmanı özel hastanede çalışan doktora gittik bizde memnun kalmadık 7 dakika muayene etmişti bizi, sonradan bu şuanki doktorumuzla tanıştık çok memnunuz
aslaninannesi7 Ozgee_19 bende görüyorum sürekli 30 da bile giren var. Bende 32. Haftadayım doktorum hiç söylemedi 2 hafta sonra randevum var tekrar o zaman soracağım. 36 da geç ama sanki