MkalpR Yeliz_1804 ayyy aşko 10+3 de niye uyuyamiyorsun ki mide bulantısı falan mı oluyor Ben 20. Haftaya kadar da çok güzel uyuyordum
Ask2108 Tospkkk ayy oda zor olur tabi 😔😔 amin inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım 🙈🌹🥰 kaç gününüz kaldı 🙈
Fatmaa06 @Edaanur24 yani gün boyu devam eden ağrılarım vardı çokta bi işe yaradığını söylemem ama kişiden kişiyede farkedebiliyor
Bsrdgn123 Salihaa16 Akıntı için doktorunuza başvurun nolur nolmaz rengi çok önemli çünkü . Bende 23.haftada hissetmiştim ilk Kilolu olmak ya da bebeğin plasentasinin önde olması biraz etkileyebiliyormuş o yüzden geç hissetme durumu oluyormuş korkmayın
Tospkkk Ask2108 evet artık stres heyecan korku hepsi bir arada 😅 çok uzun değilmiş sizin de tadını çıkarmaya bakın 🥰
Ask2108 Tospkkk beni şimdiden heyecan ve panik sardı sizi düşünemiyorum bile 🐣🙈 gecede sizinle konuşuyorduk sabah oldu hala konuşuyoruz 😂😂 yarım yamalak uykularla yola devam 🙈😂
Tospkkk Ask2108 maalesef yaa uyku gerçekten sıfırlandı gibi 😂 siz bi tık daha kendinizi rahatlatmaya bakın, son zamanlar zaten istemsiz daha da zorlanıyorsunuz şimdiden heyecan korku yapmamaya çalışın 🥰
Yeliz_1804 MkalpR gündüz öğlenleri bir iki saat uyuyorum yetiyor heralde sonra gece yarısına kadar uyku tutmuyor 😅 ilk hamileliğim bir de çok fazla evham yapıyorum çok da korkuyorum düşünmekten de uyuyamıyorum 🥲
Ask2108 Tospkkk inşallah bakalım deneyeceğim 🙈 sizde dikkat edin kendinize hayırlı sağlıklı doğum geçirin sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah 🌹💕🥰
MkalpR Yeliz_1804 😊😊 benim de ilk hamileliğim bende başlarda senin gibiydim ama belli bir zamandan sonra alışıyorsun akışına bırakıyorsun