TgceDfne _Mother_ Sağlıkla gelsin canım düzelir inşallah allah büyük bol bol dua et. Bizde edelim 🤍🙏🏻
TgceDfne Poncikler Son zamanlara doğru şikayetler artıyor valla. Bel ağrım yok ama bacak ağrım oluyor benimde.
Poncikler TgceDfne aynn öyle benim de belim ağrıyor bazn artıyor ağrı ve sırt üstü yatmak sakıncalı diye biliyorum ama bzn 5dk yatıyorum geri dönüyorum mecburen
TgceDfne Sabina777 Bizde zor karar verdik. Hala bile değiştirme ihtimalimiz var. şuanlık Ömer bakalım 😊💙
Sabina777 TgceDfne Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sanırım acele etmek lazım. Geç kalmışız her şeye
aslaninannesi7 TgceDfne Evet ya sanki alttan çıkacak gibi ☺️ Aslan olacak Allah’ın izniyle. 🥰 Sizin belli mi ?
Byrmm TgceDfne oğlum 5buçuk yaşında ama dediğin gibi rutin evin işi bitmiyo okula gittiği saatler biraz rahat ediyorum bende😀seninde gönlünce olsun herşey canım. Halılar yıkandı geldi yavaştan başlıcam temizliğe son günlere kalmasını istemiyorum hiç.
Cbkszn Canesss bizde 33+5 iz kızımla kilonuz nasıl ben bugün gittim doktora 2010 gram dedi az gibi geldi ama normal dedi doktor bilmiyorum 🤷♀️
12betul Pelinaltnl evet ya benim de 30 dan belli baş aşşağı haliyle zorluyor benimde aslında hiç mideme yükselmedi ama görenler bana da aşşağı da sanki diyor 🥰 bende aslında sabırsızım doğsa da sevsem şeklindeyşm ama gününde gelsinler inşallah ❤️
ideemirel TgceDfne 3.5 yaşında kızımda, nasipse oğlum olacak bi de🥰 inşallah sağlıkla gelsinler, haberleşiriz🌸
Sevimdk gulkilickiyar bizim de 36+2 🤭 çok hareketlı hazırda bekliyoruz bizde kolaylıkla sağlıkla kavuşalım hepimiz
EnesBusraGoktug TgceDfne inşallah canım benim evet belli Göktuğ koyacaz sizin belli mi benim doktorum biraz pimpirikli son haftalarda biraz sık çağıracam dedi
TgceDfne EnesBusraGoktug Ömer olacak bizimde canım 💙. Benim doktorum da aksine rahat sanırım bende de stres heyecan artıyor ama yaklaştıkça 🤭😊