Enfal_06 Yildizyildizz horlama bantları var ama işe yaramadi bizde eşimi doktora götürdüm 😂 burnunun içindeki kıkırdaktan biri yamulmus o yüzden horluyor ilaç verdi kullan diye kullanmıyor bi köşeye atmış ilaçlarla geçmezse ameliyat edilecek kızz sadece erkekler horlamayor üst kat komşum bayan horlama sesi bizim evin içinde her gelen biri horluyor diyor üst kat diyoruz kadınlarda horluyor benim bebeğim alıştı horlama sesine maelesef 😂
Enfal_06 seymat98 aynısı ben uyandırıp kızıyorum yorulduğu gün daha çok horlar bende en ufak sese uyanan biriyim benim sese taahamül edemiyorum
1Demett benimkide horluyo yan yatsa ses cikmayacak ama dumduz sirt ustu uyur hep bu sefer gece boyu yan yat demektense icerde uyuyorum bazende o orda uyuyo nasıl olacak bilmiyorum yani ben sese tahammül edemiyorum uyurken sinir bozucu bir durum
Tuyu1 1Demett Aynı ben sağına yatsa birley olmayacak ama sürekli sırt üstü dönüyor mesela tatile falan gittiğimizde yada es kaza bir yerde kaldığımızda bana ızdırap oluyor 😅
1Demett Tuyu1 çok iyi anliyorum seni gicik bi durum gercekten uyku kalitesi onemli birsey onun yuzunden ben eziyet cekiyorum 😒😒😂
seymat98 Tuyu1 Evet sırt üstü yattıysa ya da kafası geriye düştüyse çok horluyor. Yan dönderiyorum söylene söylene ama uyku hali geri dönüyor tabi hep yan yatınca kollarım ağrıyor diyor bende uyanıyorum geri. Bizde haklıyız onlarında elinde değil nasıl olacak bilmiyorum