YaseminNurcanSu Kızlar her iki ilaci ayni anda kullanan var mi progestani günde 3 kez kullaniyorum doktor fitil olarak kullan dedi
Cvkhll YaseminNurcanSu Tüp bebek mi bende o şekilde kullandım fitil daha etkili diyorlar bende diğer türlü bulantı ve baş dönmesi yapıyordu
Kader-B YaseminNurcanSu bende kullandım canım ama fitil geceydi sadece bende 18. Hafta da sadece fitil e döndük
YaseminNurcanSu Cvkhll 3. Gebeligim eski sezeryan yerimde aciklik vardi istmosel kesesi onun tedavisi icin gebelik onerildi rahim alinmamasi icin kese ici 11mm kanamam var kuculmuş sukur ama progestani fitil olarak kullan die israr etti doktorum ekstra olarakta duphaston yazdi fitil olarak kullansam normal duphastonu da gunde 2 kez tuketsem sorun olmaz insallah birde sabahlari levatrion iciyorum nallari dikmem insallah 😀😀😀 bende de asiri derece de bas dönmesi yapiyor
YaseminNurcanSu Shazaall kullandim canim 10. Haftama kadar progestan ve 1 kutu da duphaston bitirdim suan 13 haftalik olduk sorun gecti sukur bi sure sonra zaten bebek büyüduğu icin kanama alani kayboluyormuş
Yagmur-su Shazaall ben de de kanama alanı yok ama kahverengi lekelenmelerim oluyor progestan günde 3 devam ediyorum 13 haftalık gebeyim
Shazaall Yagmur-su kaçınco haftadan beri yaşıyorsunuz bu durumu bende fitil olarak kullanıyorum şuan be kahverengi lekelenmem var
Yagmur-su Shazaall 12. Haftadan beri vardı akıntılarımın rengi değişmişti , 2 ocakta altımı silerken kırmızı renkli kanamam oldu direkt doktora gittm , progestan ikiydi 3 e çıkardı düşük riskin var dedi dinleneceksin dedi