sosyal07 2zannelerii benim de Mayıs 20-22 gibi 16+2 yim sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 bu arada hareket hisseden var mı 😊
Tugceelanaz sosyal07 Bende aynı haftadayım cinsiyetiniz belli oldu mu? Üçüncü gebeliğim ama bebek hareketti mi emin olamiyorum 🤷🏻♀️ doktorum 20 li haftalara kadar yolu var dedi sizde durumlar nasil
Zeynepkrkzk sosyal07 Ben de 16+3 üm 21 Mayıs gösteriyor uygulama cinsiyeti bilmiyoruz henüz 3 gün önce gittim göstermedi poposunu döndü kaldı öyle 🤭 ne zaman gelirlerse artık hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥰🥰💕
Aress sosyal07 benim de 14+6 haftalık. Hareketi iki gündür çok net hissediyorum. İlk gebeliğimde geç hissettim 22. Haftada hissetmiştim. Ama bunda çok erken hissettim 😍
sosyal07 Tugceelanaz evet kız Bebek bekliyoruz 💓 benim ilk gebeliğim ama bu ara böyle pıt pıt bir şeyler hissediyorum 😊 iple çekiyorum tam hissedebileceğim günleri 😊
newmommmyy2 2zannelerii nasipse mayısın açılışını kızımla yapıcam bende inşallah 1-2 mayıs gözüküyor doğumum 😍 19haftalığız
Mavera316 2zannelerii benim de 18 haftam mayısın ilk haftası gibi görünüyor doğum inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız 😊 kaç kilo aldınız acaba nasıl gidiyor hamilelik 😊
2zannelerii Mavera316 ben 4. Ayındayım 7 kilo aldım mide bulantısı hiç olmadı bende biraz fazla sanırım kilo aldım ikiz bebeklerde daha çok iştah açılıyormuş bildiğim kadarıyla
Mavera316 2zannelerii benim de fazla bulantım olmadı aslında çok iştahım da yok ben de bugün tartıldım 4 kilo almışım çok geldi bi gözüme 😏
2zannelerii Mavera316 bebişle anne sağlıklı olunda diyer türlü önemli değil hemen verirsin bence kilonu ♥️