TKumsall Bnguuu_102 haha olur öyle ins içine sinen bir isim bulursun benim oğlumun adı toprak Aren Aren yada Aras da ekleyebilirsin 😅
Bnguuu_102 TKumsall aras kargo amaaa 🥺 Off ben her detaya çok takılıyorum her yönden içime sinsin istiyorum
Kimbilirden TKumsall nasıl oğlunuz yaramaz mı? Ben Aren ve Uras arasında kaldım. Emin Aren veya Emin Uras koymak istiyorum ama hala kararsızım
TKumsall Bnguuu_102 çok saçma bı benzetme bence ama düşününce saten işin içinden çıkılmıyor yeni nesil çocuklar acımasız olabiliyor yani her ihtimali degerlendirmeye çalışıyoruz anneler olarak bizede zor valla
Bnguuu_102 TKumsall bence de çok saçma ve gereksiz bir benzetme ama aras kargo desinler veya çocuğum a seslenince aklıma kargo firması gelsin istemem ben galiba emir koyucam düşünmekteyim 😊
Bnguuu_102 ikimelekannesii22 Eren sevmediğim bir kuzenimin adı Aras kargo 🥺 Ege yi de hiç sevmem 🤷♀️ Kusura bakmayın 🤣🤣🤣🤣 kötü oldu biraz ama teşekkür ederim😘💕
Bnguuu_102 Mehmeteren-ve-defneninannesi ay ilk defa kapı süsü yapıyorum biliyor musun bitince göndereyim beğenir istersen düşünebiliriz belki 😊🌸
Mehmeteren-ve-defneninannesi Bnguuu_102 tamam olur canım mesela sana bunun maliyeti ne malzemeler ne kadar tutuyor bunların
Bnguuu_102 Mehmeteren-ve-defneninannesi canım 400 -500 alıyorlar ama ben alamam o kadar parayı çünkü o kadar tutmuyor kesinlikle 10 tl kumaş 70 tl gibi kasnak kargoyla falan Max 300 olur yani en fazla
TKumsall Kimbilirden her çocuk gibi meraklı hevesli ve illaki yaramazlıkları oluyor ama normal halinde kendi kendine oyuncaklariyla oynayip kendi yemegini onune koyunca yiyor 14 aylik daha cok biseyini gormedim