Bnguuu_102 Oğlum olacak adını mehmet koymak istiyor eşim ancak ben yanına ne koyayım karar veremiyorum mehmet emir Mehmet berat düşündüm nasıl sizce
sudebayrak berat mehmetin yanına gelince çok kolay telaffuzlu değil gibi geldi emir daha iyi tamamlamış, sağlıkla gelsin inşallah 🩵
Bnguuu_102 1anneeeeee ayyy ne kadar istedim içime sindi biliyor musun ama her gören duyan Kürt ismi gibi dedi çok soğudum 🥲
1anneeeeee Bnguuu_102 ben çok beğeniyorum bu ismi eşimin adı Mehmet olmasa kesinlikle Mehmet Mirza koyardım 😂.35 haftalık olduk hala içime sinen bir isim olmadı 🤷♀️
Bnguuu_102 1anneeeeee yaa gerçekten mi benim eşimin ismi ahmet bende mehmet değil ahmet olsun istedim ama kabul etmedi inşallah içinize sinen bir isim bulursunuz sizde ☺☺
xJade Bnguuu_102 Ya kıyamam yarıda kalmış 😀 isim bulamamak o kadar zor ki çok düşün öyle karar ver. Abimler herşeyini hazırladı doğmasına bir hafta kala iki isim koymaya karar verdiler. Çocuğun eşyalarında ismin biri yazıyor biri yazmıyor şu an. 😀 Bana da Mehmet Emir güzel geldi. 🧿🎉