Durukus0202020 Perinatoloji , detaylı ultrason oluyor , normal gebeler de zaten 20 23 haftası arası gönderiliyor, muhtemelen siz ikiz olduğunuz için erken gönderdi bu kadar yani
Dmlakrbg 2zannelerii normal karından bakarlar. Eğer gerek görürlerse vajinalde bakabilirler. Durumunuza göre
Tubishhhlinaaa 2zannelerii riskli yada risk olma ihtimali olan gebelikleri yönlendiriyorlar ben gittim. Çok şükür herhangi bir riskle krsılasmadım. Üstelik eşimde benimle girebiliyor ve renkli bebeği görme şansın oluyor… her perinatolojiye giden illa risk olcak diye birsey yok tedbir amaçlı oluyor bazen
Brcuburci 2zannelerii peronatalojiye detaylı ultrasonda gittim cihazları çok.iyi.olduklari için daha detaylı bilgi veriyorlar riskli gebeliğim falanda yoktu
Brcuburci 2zannelerii ciddi bişey gorseydi doktorunuz söylerdi bence ikiz gebelik olduğu için göndermiştir peronataloglar daha detaylı bakıyor herşeye çok iyi yanı içinizi ferah tutun
2zannelerii Dmlakrbg benim hamileliğim ilk olduğu için tecrübem olmadığından dolayı merakımdan soruyorum sadece canım
Dmlakrbg 2zannelerii korkacak bir durum yok. Endişe etmeyin. Rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Amine95 2zannelerii ikiz gebelikler tek gebeliklere göre riskli gebelik oluyor. O yüzden 12.hafta ve 20.haftada detaylı ultrason talep ediyor doktorlar. Gitmenizde fayda olur bence. Sağlıkla kucağınıza alın :)
2zannelerii Amine95 teşekkür ederim bitanem gidicem bu hafta bende tedbirli olmaya çalışıyorum valla ♥️