2zannelerii Ben tek yumurta ikizlerine hamileyim 12+4 haftalık perinatoloji ‘ye gitmemi istedi doktorum giden varmı bi bilgisi olan var mı kızlar ….
ogretmenanne2024 2zannelerii perinotoloji yapılmaz orası riskli gebeler için ayrı bir bölümdür. Hamileliğiniz daha yakından takip edilir daha detaylı ultrason yapılır ve eğer risk durumu yüksekse tansiyon vb her hafta cagirilirsiniz ben de 34 ten sonra geçmiştim tansiyon yüzünden
Tazegelin12 2zannelerii perinoroloji bölümü riskli gebeliklere bakıyo yanı şöyle düşünün kadın doğumun üstü olarak onların ulrtasyon cihazları daha iyi oluyo ve aynı anda 3,4 doktor birden bakıyorlar gözden bişey kaçırmmamk adına Oğlumun beynınde kist vardı hamileyken o zaman kadın doğum göndermişti perinotolojie
Nazo77 2zannelerii Perinatoloji riskli gebelik uzmanı gibi birşey sizinkide ikiz olduğu için direkt o gruba giriyor ama hemen hemen detaylı için herkese perinatoloji uzmanı öneriyorlar bir sıkıntı yok yani.Bu alanda kendini daha çok geliştirmiş insan gibi düşün daha çok hasta görmüş daha iyi bilen.
Tubishhhlinaaa 2zannelerii riskli yada risk olma ihtimali olan gebelikleri yönlendiriyorlar ben gittim. Çok şükür herhangi bir riskle krsılasmadım. Üstelik eşimde benimle girebiliyor ve renkli bebeği görme şansın oluyor… her perinatolojiye giden illa risk olcak diye birsey yok tedbir amaçlı oluyor bazen
2019taha Ben yüksek tansiyon nedeniyle 30 haftalık doğum yaptım riskli gebeler perinotolojiye gidiyor tekrar hamileyim tekrar gideceğim onlar yakından takip ediyorlar
Aleyysss000 2zannelerii hayır teyzemin kızı da ikiz gebelikti onuda doktoru yönlendirdi ikiz olduğu için dedi yani herhangi bir sıkıntısı yoktu sadece extra özen gerektiren bir durum ikiz gebelik ondan dolayı dedi
Dmlakrbg Perinatolojiye riskli gebeler gider. Önceden erken doğumu olanlar, tansiyon,kalp,şeker gibi hastalıkları olanlar,çoğul gebe olanlar vs. Takipleriniz orda yapılır. Belli bi haftadan sonra risk olmazsa normal gebe polikliniğine yollarlar
Dmlakrbg 2zannelerii normal karından bakarlar. Eğer gerek görürlerse vajinalde bakabilirler. Durumunuza göre
Nazo77 2zannelerii Yani ilk duyunca insan garipsiyor hiç duymadığı için bende detaylıya profesör perinatoloğa gittim gerçekten çok bilgiliydi.
2019taha Gittim plesenta bebekten ayrılmıştı yüksek tansiyon nedeniyle ve bebek artık beslenemez oldu yakından takip ediyorlar sonra durum kötüye gidince aldılar erkek doğdu aylarca küvezde kaldı ama şükür iyi büyüdü şimdi ikinciye hamileyim tekrar olmasın diye yine gideceğim daha iyi o bölüm yakın takip
Aleyysss000 2zannelerii bazı yorumları okuyunca şimdi ne oluyor dedim bende 😂 hayır yani çoğul gebeliklerde normali bu zaten niye olumsuz birşeymiş gibi konuşmuşlar anlamadım ama siz içinizi ferah tutun olması gereken bu bir problem yok yani yakından takip edileceksiniz ❤️