Cheryy1 0680 uygulamaya gore 2 mart gorunuyor . Benim gebelik sekerim cikti insallah zamaninda doğar 🥺
peaceandlove Baby_B başta 20 Mart diye hesaplamıştık ama sonra 24 marta döndü 20-24 Mart arası olur diye düşünüyoruz Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşalım sağlıkla büyütelim 🩷
peaceandlove Minik6075 aynısı yaa resmen tepiniyor babası gelince duruyor ya da kameraya çekmeye çalışıyorum o zamanlar da duruyor çok komikler 😂😂
Minik6075 peaceandlove ahahahaha evet evet 😂 artık elini karnıma koyup tv falan izliyoruz beklenti ile tutma elini diyorum anca o şekilde hissediyor 🥹
peaceandlove mamacita5 çokk büyüleyici gerçekten 😍 insanın içi içine sığmıyor bütün anneler için çok dua ediyorum 🩷
0680 Cheryy1 Burda çok geç gösteriyor. Ben anlamadım bişe doktora sordum 27 hafta dedi pazartesi günü. Bende çıkmadı şükür. Zaten çok birşeyler yiyemiyorum da. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza.
Cheryy1 0680 bende zaten cok bisi yiyemiyordum artik hic yiyemem sanırım 😃 bu haftama kadar 3 kg aldim hatta ama iste kismet 🤷🏻♀️sizde saglikla kavusun inşallah 💖
Pinarkorkmazer peaceandlove 22+5 günlük hamileyim nisan başı mart sonu doğacak inşallah ama şeker olduğu için mart sonu doğar diye düşünüyorum ilk bebeğim de şekerden dolayı iki üç hafta erken doğdu inşallah bayramda doğar 😂