peaceandlove Biz 25+1 olduk bugün😍 23.haftadan sonra hareketleri çok belirgin oldu öncesinde hissedemiyordum🥹
buse006 peaceandlove 25+3den selamlar 🥰 sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşalım inşallah 🙏 evet bu haftalarda daha çok hareketli oluyorlar maşallah 🧿 😀
Baby_B peaceandlove 24+6 yiiz🥰 Kilosu arttikca bebis pat pat vuruyor iyice hissediliyor😂🥰 Bugun kontrolden geldik iyi cok sukurrr🥰 Dogum 17 Mart-22 Mart arasi gorunuyor siixin ne zaman🥰
mamacita5 25+4 üz bugün. Evet harketler arttı :) Karnımız her geçen gün büyüyor. şaşkınlık ve mutlulukla izliyorum bu muhteşem süreci😍
peaceandlove mamacita5 çokk büyüleyici gerçekten 😍 insanın içi içine sığmıyor bütün anneler için çok dua ediyorum 🩷
Ayden6 25+3 🐣Kesinlikle katılıyorum. Bu hafta maşallahı var. Normalde gece yatınca hafiften hissederdim. Artık gün içinde bile hissediyorum çok güzel bir his❤️
peaceandlove Baby_B başta 20 Mart diye hesaplamıştık ama sonra 24 marta döndü 20-24 Mart arası olur diye düşünüyoruz Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşalım sağlıkla büyütelim 🩷
Larraa 25+4 özellikle bu hafta hareketleri çok net o hareket ettikçe karnım dalgalanıyor 😍 Her şey yolunda gidiyor çok şükür 🌸🩷
Minik6075 peaceandlove 25+0 olduk bugün. Kimse yokken deli gibi tekmeliyo ama babası elini karnıma koyunca derin bir sessizlik 😂 tatlıdan tiksindirip bu haftalarda her türlü tatlıyı yedirten oğlum umarım doktorumuzdan kısıtlama almayız diye dua ediyorum 😂😂😂
peaceandlove Minik6075 aynısı yaa resmen tepiniyor babası gelince duruyor ya da kameraya çekmeye çalışıyorum o zamanlar da duruyor çok komikler 😂😂
Kayra48 24+6 hareketleri çok belirgin hissediyordum artık 🙏 bir oğlum var 6 yaşında şimdi de kızım olacak Allahın izniyle 1. Sezeryan 2. De öyle olacak 🥰
Melis55 0680 henüz söylemedi ama bebeğim bir iki hafta önden gidiyor kilo ve boy olarak erken gelebilir gibi ☺️
HazelSeren peaceandlove 24+3 olduk bizde bazen şiddetli bazen hafif hareketler yediklerime bağlı çocuk acı seviyor acı yediğimde yerinde durmuyor😀
0680 Cheryy1 doktorum gün vermedi tahmini bi gün aralığıda söylemedi. İlk nts den sonra söyler diye düşünüyorum. Sezaryen düşünüyorum çünkü.