Canh20 Elzeminval 12 haftadan itibaren 3 kere gittim hiç tahminde bile bulunmadılar 16 dan önce herkes soruyo onlar sordukça bendede merak daha çoğaldıı insan belli olsun istiyo anlıyorum seni canım
Canh20 Mmihtiban valla ben hiç anlamıyorum kendikimdende bişi anlamadım burdaki cevaplar insanı ister istemez bi beklentiye koyuyo çünkü bana burda kız diyende oldu erkek diyendee sen biraz daha sabret öğrneincede yazz😊
Mmihtiban Canh20 vaalla banada çoğunlukla kız diyorlar ama erkek diyende var bakalım görücez 9 gün sonra :) çokta önemi yok aslında hayırlısını versin Rabbim
Zeynepults Kızlar benim belli oldu erkekmiş pipisini de çekti verdi doktor net olsun diye :) herkes kız demişti bende kız hissediyordum ama oğlum oluyormuş ilk çocuğum önemli değil sağlıklı olsun da Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Elzeminval Zeynepults yaa hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz ❤️ bende cuma günü gideceğim inşallah bakalım değişir mi Bilmiyorum
Esma5566 staRmama staRmama Kizlar Bende tahmin alabilirmiyimmm 🩷🩵 12+3 haftalik ve resimde sirti dönük 🤣