Zeynepults Esngl29 ben başka doktora gideceğim çok kararsız kaldım ultrasondan da anlamıyorum kendim bakayım
Ebrueren Zeynepults bizimkide kız oldugu net belliydi 3 çizgi vardı oğlumda da 13 haftalıkken öğrendik zaten çok garip
Duygu1881 Ebrueren Benimkinde de öyle herşey kız gösteriyor ama doktor bence erkek dedi şu an beklemedeyiz 🫶
Zeynepults Ebrueren 12 haftalıkken bana o zaman da kıza benziyor demişti ama ne olduysa 17. Haftada erkek dedi
Gebeyim Zeynepults oda ne kı bnm 21 haftalık ve 3 muaynedır giddiypruum düzgün bıseyy demedııler kıza bnzıyo dedı sonrakındr acaba kordon mu pıpı mı cozemedım dıyo ve bu ıkı laf ıcın hep beklıypruz sınır oluyorum ne alcagımj bılmıyom
Ebrueren Gebeee kordon olma ihtimaliede var bilemedim ama görünüşe göre şuan erkek görüyor bak kız olunca böyle oluyor buda benim kızımm
Esma5566 staRmama staRmama Kizlar Bende tahmin alabilirmiyimmm 🩷🩵 12+3 haftalik ve resimde sirti dönük 🤣
Gebeee @“Ebrueren” bacak arasımı onuda anlamadım sizinki net bacakları 2 gün sonra kontrolum var hayırlısı olur inşallah
busraanneoluyor Zeynepults bende 16da kız dediler kesin sonra detaylı ultrasonda erkek olsugu çıktı 19 da kesin ogreniyosun :)