Ela009 benim de 25 yaşında amh 0.02 fsh de 18 cikmisti. Ama şu anda hamileyim. 5 yıl boyunca her cozumu aradim (ki bekar biriydim eş olmayinca sadece yumurta dondurma imkanı oluyor o da basarisiz gecmisti) Kaç kilosun? Şeker vs hastalığın var mı? Saglikli beslenip duzenli spor yapiyor musun? Ne kadar stresli bir bünyen var. Kendine temiz hava almak için firsat veriyor musun? Demir eksikliğin, vitamin eksikliğin var mi? Ben tüm bu saydıklarımda buyuk degisiklikler yaptiktan sonra vucudum kendi kendine yumurta uretimine basladi. Psikolojik olarak kendimi iyi hale getirdikten sonra adetlerim duzelmeye basladi. Düzelmese de önemli degil cyclo progynova vb ile düzenli âdet görmek önemli. Cunku aslinda vucudunda yumurtan var ama o 0.02 olan şey senin yumurtalarinin uyudugunu gosteriyor. Yumurtalıklarının uyanması için de senin öncelikle sağlıklı olman en önemlisi. Ayrıca diğer arkadaslarin yazdigi proxyfemin, koenzimQ10 gibi takviyeler de aşırı önemli. B vitaminine de baktır vucudunda neler eksik once bunlari ogren vucudun sana bir cocuk yapmak icin su anda uygun degilsin demeye calisiyor