htc6306 Rabbim şifa versin sizlere hani bu değerleri nasıl düşürülebilir hakkında pek bilgim yok ama genelde denk geldiğim videolarda mesela hayıt macununu kullanın diyordu bir doktor ondan sonra bir posta denk geldim bir bayan hayıt macunu kullanarak değerlerini düzeltip hamile kalmıştı yani zaten siz düzenli adet olduğunuz zaman o değerleriniz düşüyor adet olmadığımız için değerleriniz yükselmiş bunun için öncelikle yapılması gereken şey adet olmayı sağlayabilmek hani ilaç kullanmışsınız faydasını görmemişsiniz.Diyeceğim şeyin faydasını görür müsünüz bilemem ama ben de doğumdan sonra 14 ay adet olmadım doktora gittim defalarca benim de fsh yüksek çıkmıştı bana yakın bir zamanda adet olacak gibi görünmüyorsun dedi menopozda diyemem dedi adet olduktan sonra değerlerine bakmam gerekiyor dedi. Sonra ben de burada bir post açmıştım bir bayan bana dedi ki maydanozu kaynat yeşil suyu çıkana kadar 2 su bardağı kadar iç sıcak olacak şekilde bugün olmazsan yarın adet olursun dedi dediğini yaptım ve dediği gibi de oldu içtiğim gününün ertesi gün hasta oldum sonra doğum doktoruna gittim tahlil yaptım bana dedi ki sen nasıl adet oldun dedi ben de kendisine bir şey söylemedim kan tahlili yaptım değerlerim normal çıktı.