htc6306
Merhaba lütfen cevap yazın bana bende benzer durumdayım yaşım geçen ay 33 oldu. Bir doğal yolla gebeliğim var 2 senedir hiç gebe kalamadım çok düzenli adet görürken birden adet olamayınca fsh 34 ile durumumu öğrendim Amh 0,03 idi geçen sene mart ayında 4 yumurtam vardı ondan beridir de hep vardı fsh yi hiç düşüremedim beslenme olsun macunlar olsun arı sütü bal karışımları olsun olmadı stresimi de kontrol edemedim maalesef şimdiye kadar hep yumurta vardı en son kasımda doğal adet oldum sonra ocakta gittim doktora 1 yumurta var dedi küçük şubatta ilaçla adet oldum ama şubattan beri hiç yumurta yok 2 aydır ve doktor bugün beni resmen kaderime bıraktı değerler menapzo gösteriyor dedi
Fsh 106
Estradiol 18 çıktı
Rahim duvarım da inceymiş bugün öyle söyledi ve bana donasyon filan dedi sonra da dedi ki daha fazla enerjini sarfetme. Bi daha da kontrol etmeyecek be yazık ki ve bu benim 3.doktorum sanırım siz hamile kaldınız değerlerimiz çok benzer lütfen nasıl kaldınız neler yaptınız nasıl adet oldunuz kaç yumurta vardı doğal mı tüp bebek mi lütfen bana yardımcı olurmusunuz ? Fsh düşünce mi kaldınız düşmeden mi kaldınız ?