Ebruaslan-21 17 haftalığım prillam kullanmama rağmen kusmam oluyor hala ve -3 kilo ile devam ediyoruz
senem-yabaci Morkalpannesi benim bulantılarım geçeli çok oldu. 3 kiloyu bu 2 haftada verdim. Tüp mide ameliyatı oldum ocakta. Ondan diye düşünüyorum.
Dryprlk Morkalpannesi mide bulantısı yaşadım biraz yoğun değildi ama kendim yemek yapamıyodum çok halsizdim o süreci annemde geçirince rahatladım diyebilirim. Hiçbir şeyden tiksinmedim hamileliğim boyunca
gezentianne Busradrcnkose Ah ne güzel ben de etten tiksindim siz almazsınız bol protein yanında salata mis gibi
Anneyimmmben 10 haftalık oldum 1.5 - 2 kilo almışım bulantım olduğundan dolayı daha çok karbonhidrat ile beslendim ve aşırı kabızlık yaşıyorum
Hasret47 Anoniminiz aslında ekstra bir şey yapmıyorum sadece ekmek yapıyorum abur cubur yemiyorum ilk gebeliğimde çok fazla tatlı isteği vardı kilo almıştım ama bu gebeliğimde tatlı isteğim yok ve iştahım çok kapalı
Burcuuse Anoniminiz bende 5 haftalık hamileyim erken mi bilmiyorum ama iştahım aşırı açık üstüne kabızlık da var.. Ve bu beni aşırı kilo alacm diye korkutuyor