Balbebek012 Morkalpannesi hiç kilo almadım bu gebeliğim de 3 ayda 0 gram şimdi 19 haftalık gebe yim 2 kilo almışım
Anoniminiz Hasret47 nasıl besleniyorsunuz, ben hamile kaldığımdan beri kusma mide bulantısı yaşamadım aksine iştahım açıldı, et türleri hariç her şeyi canım çekiyor boyum da kısa olduğu için çok kilo almak istemiyorum
Hasret47 Anoniminiz aslında ekstra bir şey yapmıyorum sadece ekmek yapıyorum abur cubur yemiyorum ilk gebeliğimde çok fazla tatlı isteği vardı kilo almıştım ama bu gebeliğimde tatlı isteğim yok ve iştahım çok kapalı
Burcuuse Anoniminiz bende 5 haftalık hamileyim erken mi bilmiyorum ama iştahım aşırı açık üstüne kabızlık da var.. Ve bu beni aşırı kilo alacm diye korkutuyor
Dryprlk Morkalpannesi mide bulantısı yaşadım biraz yoğun değildi ama kendim yemek yapamıyodum çok halsizdim o süreci annemde geçirince rahatladım diyebilirim. Hiçbir şeyden tiksinmedim hamileliğim boyunca
AyeGlKarabulut Morkalpannesi prilam kullanıyorum ona rağmen bulantım var tiksindim herşeyden zorla yiyorum
senem-yabaci Morkalpannesi benim bulantılarım geçeli çok oldu. 3 kiloyu bu 2 haftada verdim. Tüp mide ameliyatı oldum ocakta. Ondan diye düşünüyorum.
Busradrcnkose Normalde et yemeyen biri olarak resmen canım et çekti ya ve iştahla yedim😂😂 daha 8+3 yani şimdiden böyleyse yandık
gezentianne Busradrcnkose Ah ne güzel ben de etten tiksindim siz almazsınız bol protein yanında salata mis gibi