Berivanlina21 hd21 ebeden ve hastaneden hiç memnun kalmadım cnm. Gece bı nöbetçi doktor yok. 12 olmadan suni sancı kesildi nedenini sordugumda ise ebenin bana dediği Allah korusun sezeryanlık acil bı durum olur 12 den sonra nöbetçi doktor yok. Saçmalığa bakar msn
Brcuburci Limonlukek21 canım biz dünya park Hastanesi’ne sorduk normal doğum ebeli 10 bin civarı doktor gelmesini isterseniz 5.6 bin falan ekleniyor dediler senin dediğin sezeryan mi acaba kafam karıştı
Brcuburci Limonlukek21 ☺️batı hastane sinden mi bahsettiniz pardon kusura bakmayın ben yanlış anladım batıda doktor ek ücret istemiyor diye duymuştum bende
Merve6521 Brcuburci bence ek ücret yok ilk doğumumu orada yapmıştım saat ne olursa olsun gelinir dendi ücretten bahsetmediler sadece ben prenses doğum için ek ücret istenmişti
Brcuburci Beydos Ocak ikinci haftası falan gelebilirler demişlerdi bizede evet ama çok karsrsizim ben oraya gitmekte ya burdaki arkadaş çok sıkıntılar yaşamış🙁
Beydos Brcuburci valla Berivan beni de korkutuyor açıkçası ilk iki doğumum da çok memnundum bunda travma yaşamak istemiyorum insan parasıyla rezil olacak
Brcuburci Beydos 🙁bende ordaki ebeye ısınamadım çatı muayenesinde eşime söyledim batı Hastanesi’ne gidelim diye ama 10 gün dolmadan kontrol oluyor ya dunyaparka gidicem gene salı gunu
Berivanlina21 Beydos wllh ben 3 unude orda yptm 3 ünde de memnun kalmadım 🥲 3. De ebeler değişmiştir fln die düşündüm ama yok yine ters birine denk geldim
Brcuburci Beydos siz kaçıncı haftadasiniz acaba ,38 hafta içindeyim kahverengimsi akıntım oldu doktor normal dedi ama bugün bir iki kere kırmızımsı akıntım oldu normaldir diye onemsemedim siz de böyle bişey olmusmuydu hiç acaba 🙁
Brcuburci Beydos 🙁ya pazartesi doktora söyledim normalde demişti ama bu hafta hep böyle akıntılı geçiyor nişan mi acaba uzun sürer mi ki boyle
Beydos Brcuburci benim 3.doğumum olacak canım diğer ikisin de kanlı akıntı geldi durdu doğuma yakın kanamam başlamıştı sürekli gelmedi yani