Leylasiva21 Beydos işte ben ilk kızımı 2022 de aldım hiç öyle bişi yoktu doktor numarasını vermişti acil bişi olsa ara riskli bi gebelik geçirdim kaç defa akşam gece gittim doktor geldi hiç ek ücret almadı şuan şaşırdım bide yıl başından sonra zam gelecek sanırım
Beydos Leylasiva21 evet zam gelecek benim de 3.doğumum olacak iki kızımı Lüleburgaz da doğurdum yine özel de ne ek ücret ne nöbetçi doktor ne görüş saati gibi saçma sapan uygulamalar yoktu sancım başlayınca gittim doktorumu aradılar geldi kadın doğurttu miss gibi 🤣
Berivanlina21 Leylasiva21 AA cohan hoca batıda mıydı bende kontrollere arada ona gidiyordum ama işte denk gelmez diye doğumum devlette dogurmadim keşke devlete gitseymisim 😁
Berivanlina21 Beydos İlknur iyide diğeri degl malesef Allah merhametli insanlara denk getirsin seni inşallah ❤️
Berivanlina21 Babybimmm benimkini ebe yaptı hepsindede öyle oldu doktorum doğuma girdiğinde de eriyen iple yapıldı estetik nasıl oluyor bilmiyorum
Berivanlina21 Beydos Rabbim seni tek sancida kurtarsın inşallah vizede haber ver bebisi kucağına alınca 🥰❤️
Brcuburci Leylasiva21 batı hastanede ben başka bı doktora gittim doğuma giriyorum dedi ama gece hafta sonu farkedermi sormadım bazı doktorlar gece olmuyomus mesela arkadaş öyle bı sıkıntı yaşamış.baska hastanede
Limonlukek21 Brcuburci ben sordugumda bana saat farketmez hafta sonu da farketmez doğum ne zaman olursa doktor gelir dediler ek ücretsiz
Berivanlina21 hd21 ebeden ve hastaneden hiç memnun kalmadım cnm. Gece bı nöbetçi doktor yok. 12 olmadan suni sancı kesildi nedenini sordugumda ise ebenin bana dediği Allah korusun sezeryanlık acil bı durum olur 12 den sonra nöbetçi doktor yok. Saçmalığa bakar msn