Glcdmrdmr sinifcianne Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederiz 💟 Son 24 gün kaldi ve benim yüzüm aşırı derecede şişti burnum kocaman oldu gözlerimin üstünü ari sokmuş gibi uyanıyorum ödemden doğumdan ne kadar sonra gidiyor acaba bu şişlikler yada o şişen burun eski haline dönüyor mu😓😓😓😓😓😓😧
sinifcianne Glcdmrdmr hiç üzülmeyin dogum esnasında şişmiştim bende 1 hafta içinde indi ödemlerim bebeğiniz sağlıkla gelsin inş siz eski halinize dönuyorsunuz merak etmeyin 🥰
Askkokuluyavrum sinifcianne çok güzel anlatmışsın diline eline yüreğine sağlık ben daha çok yeniyim ama dikkate alicam söylediklerini 🙏 iyi bak kendine ve bebeğine Allah sağlıkla ömürler nasip etsin
GulUmut sinifcianne gogusleriniz daha da buyudu mu? Benim bu hamilelik surecinde baya bi buyudu 😣 hatta 2 beden, dogurunca daha fazla buyurmu? Cunki su an ici bis gibi sarknis durumda
sinifcianne GulUmut evet büyüyor hamileliğimin son haftalarında inmişti doğumdan sonra süt gelmeye başlayınca 2 kat büyüdü sütyensiz dolaşamayan ben (ufacık oldugu için) penye emzırme atletıyle dolaşıyorum sutyen takmış gibi duruyor 75 b den 85 c ye cıktı🙈
Yasemincifci sinifcianne 0-3 aylık aldımda onalrda gözüme cok küçük geldi 3-6 ay mı alsam diye düşünyrm
sinifcianne Yasemincifci tabi 3-6 ay da alın benim oğlum 53 cm dogdu bşrde erkek olunca sıkı giyinmesi sakıncalı buyuk buyuk giydirdim
Umutlu2272 sinifcianne ayyyy ne kadar güzel inşallah bizimde öyle olur ben gerçekten bu kilolar kalıcak diye çok korkuyorum 🥺 bnde 9 kilo aldım 7.ayımdayım
sinifcianne muhteriz ilk 1 ay kullandım sadece sonrasında gerek kalmadı bebek emdikçe artıyor zaten sütünüz ☺️
sinifcianne Yasemincifci hayır çekmedi 30 derecede yıkarım hep siveno sıvı deterjan tavsiye ederşm rossman da satılıyor
busrakorayeymen Sut sagma mak ve biberon aldiniz mi yaniniza? Carsamba gunu benimde dogumum insallah sezeryan olacagim skinti pompami alsam mi almasam mi cok kararsizim😐
Sevdaliza tbnck benim bi tanıdığım sezaryen olmuştu nolur nolmaz diyr hastane çantasına bebek maması da koydu belki ameliyattan geç çıkarsam veya sütüm gelmezse direk mama takviyesi yapsınlar diye