huvuuuuff Mom6535 aynen öyle bu sefer de negatif olursa uygukamayı falan sileceğim psikolojikmen etkileniyorum galiba sürekli burada çift çizgiler gördükçe dediğiniz gibi inada binme işine dönüyor sanırım. Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlat versin
Mom6535 huvuuuuff ben sildim baya zor zaman geçiriyordum dış gebelik yaşarken etkisi olmadı burayı silsen bile yine aynı şeyleri uygulamaya devam ediyoruz ben test yapıyorum devamlı aklımda yani
bengonca huvuuuuff benim de adetim 2 gün geçmişti kaset test yaptım negatif. 10. Gün geçince artık 2. Testi yaptım pozitif geldi. Şuan 11 haftalık hamileyim. Birkaç gün daha bekleyin bence. Testlere güvenim hiç kalmadı benim
bengonca huvuuuuff öyle bilemiyorum ki canım. Biraz nasip o geç döllenme olabilir bilemiyorum ki.. 😢 ama adetten önce yapılan her test yanıltıyor bence. Doktorlar hep diyor gününüz geçmeden test yapmayın diye biz dayanamıyoruz o ayrı ama yapmamak lazım işte. 😢
Gmzexx huvuuuuff canım benimde ikinci çocuk 1 yıldır olmuyor rahim filmi çektir bi bütün testlerini yaptır ben de bu ayın 24 bekliyorum eğer hamile kalamazsam yine ovulasyon testine başlayacağım
huvuuuuff bengonca ya evet her konuda çok istikrarlı bir insanım ama bu konuda olamıyorum kendime çok kızıyorum
Mervekaram22 huvuuuuff kuzum benimde akşam öyleydi sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı bende bekliyorum var mı yok mu diye
1202 huvuuuuff gonlunce olsun ne diyeyim bir evladin var hic olmassa benim hic yok 4kaybim var ustelik😔
Cerennn9 1202 Umarım yakın zamanda sağlıkla alırsin kucagina benimde yok 1 kaybim var hamile kalsam bile korkuyor bir yanim bakalim.
huvuuuuff Mom6535 ben bi ara denemiştim baya unuttum da buraya girince sürekli test yapanları görünce hevesleniyorum galiba
Gamzeli_03 Baharer321 ben korunmayı bıraktım neredeyse 2 sene olmadı hiç aklım da hesabım da yokken Rabb’im gönderdi miniğimi çok kafaya takınca da olmuyor ben evladı yok diye düşündüm Rabb’im olan evladına Can sağlığı versin inşallah Rabb’im hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏻