Maviyesil0 Alone hadi ya anladım canım valla bende teklifte bulunurum inşallah verirler zaten hastaneye gitmeye iyice korkar olduk her seferinde ayrı bişey çıkıyor allahım sağsalim kavuştursun bizi yavrularımıza 🤲🏻
Nurak Alone amin canım bende aynı çaresizlikle bekliyorum beni de 34. Haftada alacak acaba gerçekten doğru mu karar veriyorum bilmiyorum ama güvenmek zorundayım doktorlara 😔 cok küçük yoğun bakıma girecek onu orda öyle görmeye dayanabilecek miyim bilmiyorum güçlü olmaya çalışıyorum ama col agır bir imtihandan geçiyorum yaşar yaşamaz da birşey diyemem diyor doktor Allah’a emanet ettim yavrumu sezaryen de olacağım korku endişe hepsi karıştı
Alone Nurak anladım cnm. bizim kan akımında sorun yok o yüzden bekliyoruz. Eğer sorun olursa beslenme bi anda kesilir diyorlar. Riske atma doktoruna güven o zaman içerde olmasındansa göz önünde olsun daha iyi
Minikkelebegim13 Nurak Çabucak kilosu artarda küvezden hemen çıkar inşallah canım benim🤲🏻 bizde de gerilik var baş ölçümlerinde, genetik hastalıktan şüpheleniyorlar demişsin öyle bir durum var mıymış? Bizede öyle demişlerdi de sormak istedim, İnşallah yoktur 🤲🏻🌸
Nurak Minikkelebegim13 şimdilik hiçbir şey bulamadılar canım cok şükür ama genetik tüm testleri yapılacak benim ikili testim riskli gelmişti ondan genetik hastalıktan süphelendi doktor
Minikkelebegim13 Nurak inşallah çıkmaz birşey canım ben ikili test yaptırmamıştım üçlü test yaptırdım omurilikte açıklık var ama kapanabilir denmişti detaylıda söyledik öyle birşey görünmüyor omurilikte kapalı dedi, inşallah bizimde sizinde sağlıklıdır canım Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah 🤲🏻🌸