Berraeray1 Rapunzelll6333 bugün erken gebelik testi yaptım gölge var fotoda çıkmıyor ama dikkatli bakınca görünüyor ama ben umudumu biraz yitirdim
Betbet98 Kızlar bir şey sormak istiyorum, çatlatma iğnesini ne sebeple kullandı doktorunuz? Yumurta kendiliğinden büyüyüp sadece Çatlama sorununuz mu vardı? Yoksa ekstra ilaçla yumurta büyüyp ekstra çatlama iğnesi mi vuruldu aydınltır mısınız??
Rapunzelll6333 Betbet98 şimdi şöyle bende pcos var çok sayıda yumurtam varmış vebbunlar yeterince buyuyemedikleri için gebelik oluşmuyor Muş doktorumda bana letu (yumurta geliştirici ilaç verdi) adetim beşinci günü kullanmaya başladım 27kasim komtorle gittim 20 mm büyümüştü o gece çatlatma iğnesi kullanmamı söyledi kendiliğinden catlamasin diye belirli günlerde değerlendirin dedi o şekilde yani
Betbet98 Rapunzelll6333 bende de pcos var Ve cikolata kistlerimde var , bende merak ediyorum kistler varken letu verilir mi? Kisti de büyütürr mü? Bide kendin olunca stres oluyorsun çatlama iğnesiyle güne göre değerlendirmek daha rahat olur: sonuç aldınmı?
Rapunzelll6333 @Esayyy977 seninki kaçıncı gün koyulasti ? @minikbebegim06 @Mizgin2020 bugün 12 günüm acaba iğne etkisi mi ? Bugünkü testim cnm
minikbebegim06 Rapunzelll6333 bi kan ver istersen iğne etkisi geçmiş olabilir 10 gün yazıyor normalde
cakirmommy Rapunzelll6333 bugün benim de çatlatma iğnemin 11. Günü bu teste benzer şekilde silik çıktı, beklemek ne zor, bende sizinle bekleyenler kervanına katılıyorum😄
Mizgin2020 Rapunzelll6333 testlere artık hic güvenim yok ya tam koyi çıkmadığı sürece bence imkanın varsa kan ver rahatlarsın bu testler valaha insanın psikolojisini bozuyor
Rapunzelll6333 minikbebegim06 korkuyorum kan testi vermekten koyulastigini görsem hemen kan vercemde kafam çok karıştı kimisi diyor 14 ten sonra koyulaşır bilmiyorum seninki ne zaman koyulasti cnm
cakirmommy Rapunzelll6333 bende maalesef😄 sabahları test yapmaya devam, o silik çizgilere tutunuyoruz😄
minikbebegim06 Rapunzelll6333 ben 2 kere test yaptım ikiside çok silikti 11 ve 12.günde sonra kan verdim 13 çıkmıştı