Tugsem81 Aryaalina bizde 17+5 olduk şükür hiç tartılmadım ınankı ama gobısım cıktı bayagı vınsıyet bellımı
Pnrmhmmd Aryaalina 18+5 benimde 25haziranda 40 haftam doluyor inşallah öncesinde mi sonrasında mu gelir bebeğim bilmiyorum önceki normal doğum olduğu için bu ada bişey diyemiyor doktır
Taha 15+2 henüz kilo almadık çünkü iştahsızlık ve kusmalar sebeb oldu bu aydan sonra düzelir galiba 🤷🏻♀️
Sila7166 17+5 olduk 1 kilo 100 gr aldim bu ay ama dogumum insallah haziran 25 olcak tabi gelirse bebegim tup bebek oldugu icin tarih tam net insallah zamaninda gelir Herseyimiz cok cok iyi gidiyo sukur bi bel agrisi cekiyorum o da katlancam artik☺️
Pnrmhmmd Aryaalina 1 kilo almışım ilk zamanlarım düşük riskiyle kanamaya geçti sıkıntı yaşadığım için biraz yeni yeni kilo alıyorum
Adenbebek Gizem34 benim iki doktorum var ilkinin ultrasonu harıka tanınmış bit doktot o hp erkek dedı en son 13 haftada. Baska bır doktora gıttım gecen gun kız dedı dünde o ilk doktoruma gıttım oda koza bnzıyo buyuk ıhtımal kız ddı 😂😂
Selindikci35 Aryaalina 14+5 henuz kilo almadim ama karnim cikti..En baslarda cok kusuyordum 2 kilo vermistim..Bundan sonra toparlariz insallah🤗