1Demett Yprkk iki gun once aldim kullanmaya basladim mide yanmasi yasadikca tadini sevemedim ama yapacak birsey yok 🥲
Yprkk 1Demett 18 yıllık kronik gastriti olan birey olarak alışığım sürekli kullandığım bi ilaç zaten yabancılık çekmiyorum hiç 😂
Sedanurylmz Yprkk ay çatı ağrısı dediğiniz benim yaşadığım ağrı mı acaba oğlumda bende hiç yaşamamıştım ama şimdi kasıklarımdan aşşağı sürekli bi sancı geliyo
Ttr5 Gulsena09 ciğer geliştirici vs yapıldımı acaba size bende 34+4 şuan ama sancılarımı durdurmaya çalışıyor doktor ilaç verdi faydası yok gibi şuan aşırı rahatsız ediyor kasılmalar çarşamba kontrol var ama bekleyebilecekmiyim emin değilim
Gulsena09 Ttr5 ciger gelistirici vurulmadi bana suanlik kasilmalarim da yok gecti ama aciklik oldugu icin pazartesi tekrar kontrole gidecegim
Ttr5 Gulsena09 benim kasılmalar geçmiyor çarşamba randevum var açıklık kontrolü de yapmadı henüz duruma göre ciğer geliştirici yapıcam dedi ama kontrolden sonra doktorunuz ne diyecek buraya da yazarmısınız rica etsem
Girlmom Sezeryan olacaklar kaçıncı haftada gün alıyorlar 32 haftadayım belli midir doğum yapacağım gün ben 40 haftaya kadar beklemek istiyorum sezeryan olsa bile bu mümkün mü acaba 😅
Bluebey Yprkk dogum sonrasi izin bitince hemen baslicakmisniz bende izindeyimde 2 aylik bebegi nasil birakicam dusunuyorum🙁
Yprkk Bluebey rapordur yıllık izinde alıcam 6 aya kadar direnmeye çalışıcam.😁 2 ay çok küçük ama erken mi ayrıldınız izne
Gulsena09 Ttr5 gittik bugun doktora aciklik ayniymis nst de cok az sanci cikti doktorum bu hafta dogum olur kesin dedi bekliyoruz bakalim
CnnAkyl Gulsena09 Benim de 3 cm açılmam var doktorum normal dedi önceki doğumum normal olmuştu korkulacak birşey yok dedi nst de sancı çıkmadı 35+3 teyim sizin çıktımı sancı falan
Gulsena09 CnnAkyl iki kere nst ye girmistim cikmamisti bugun tekrar girdik cok az sanci cikti doktorum bu hafta olur dedi
Ttr5 Gulsena09 yaa inşallah biraz daha bekler bende çarşamba gidicem bakalım ne durumda..kilosu ne kadardı şuan bebeğinizin
Gulsena09 Baharata gunlerimiz ayni canim iki hafta once ayrildim bende dogum iznine cok zorlaniyodum artik dayanamadim