Yprkk Nasıl gidiyor hanımlar, durumlar nasıl? Ben geceleri dönmekte iyice zorlanmaya başladım yelkovan gibi aşama aşama dönebiliyorum artık . 🥹
Gulsena09 Yprkk 33+6 dayiz bugun doktora gittik 1,5 cm acilmam varmis bebek kanala girmis bu hafta veya onumuzdeki hafta icinde bekliyoruz bebegimizi bende hic uyuyamiyodum gece hamile yastigi aldim biraz daha rahat uyuyorum suan
Yenianne6161 Yprkk valla uyku denen bısey kalmadı kasılmalar var sureklı tuvaletteyım ayakta zor duruyorum hamıle yastıgı ıle yatabılıyorum anca, arada sıgara ıcmesem bas edemem ıyıce psıkolojım bozuldu ayaklarımı goremıyorum:D
Sedanurylmz Yprkk 34+3 haftalığım yatakta dönerken ve yere eğilirken bende zorlanmaya başladım birde 3 yaşında oğlum var peşinde dolanmak zor geliyo artık 🥲
Seymabalkara Yprkk 34+3 olduk. Yatağa yatmak ve kalkmak mesele hele ki çorap giymek 😪 bir de çiş problemi var evden dışarı çıkamıyorum. 😅 Ev bı tur dip köşe temizlenmesi lazım onu da yapan yok öyle bekliyoruz 😪😅
Yprkk Gulsena09 bizim henüz kanala yerleşmemiş inşallah bir süre daha yerleşmez çünkü sezaryen istiyorum normal doğum psikolojisi hiç yok bende 🥹
Ttr5 Gulsena09 ciğer geliştirici vs yapıldımı acaba size bende 34+4 şuan ama sancılarımı durdurmaya çalışıyor doktor ilaç verdi faydası yok gibi şuan aşırı rahatsız ediyor kasılmalar çarşamba kontrol var ama bekleyebilecekmiyim emin değilim
CnnAkyl Gulsena09 Benim de 3 cm açılmam var doktorum normal dedi önceki doğumum normal olmuştu korkulacak birşey yok dedi nst de sancı çıkmadı 35+3 teyim sizin çıktımı sancı falan
Yprkk Yenianne6161 ben hâlâ işe gidip geliyorum uzun süre oturunca adım atamıyorum resmen . Kızımda hiç böyle olmamıştım bu çok farklı 🥹
Gulsena09 Yprkk ben normal dogum dusunuyorum sezeryanda sonra toparlamasi zor oluyo diyolar tabi bebegim icin hangisi en iyiyse o olsun
Yprkk Yenianne6161 32. Haftada çalışır raporu aldım. Şuan 34+2 yiz . 37. Hafta zorunlu izne ayırıyor devlet zaten ama ben memlekette doğum yapacağım için 1 hafta erkenden 36. Haftada ayrılcam izne . Doğum sonrası izin süresi için zorluyorum maalesef .
Bluebey Yprkk dogum sonrasi izin bitince hemen baslicakmisniz bende izindeyimde 2 aylik bebegi nasil birakicam dusunuyorum🙁
Yprkk Gulsena09 yenidoğan yoğun bakım hemşireliği yaptım 5 sene . Hem normal doğuma hem sezaryene giriyodum. Evlenmeden önce vermiştim bu yönde kararımı😊 Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🌸
Yprkk Sedanurylmz 5 yıl önce doğum yaptım bu denli zorlandığımı hatırlamıyorum hele ki çatı ağrım kızımda hiç olmamıştı . Şuan penguen gibi yürüyorum resmen çatı ağrım da fazla 🥹
Yprkk Seymabalkara bir çiş tanesi bile rahatsız etmeye yetiyor resmen😂 karnımın şekilden şekile girmesi de cabası . Karnımın sağ tarafında bişey keşfetmiş heralde çekiyor mu vuruyor mu anlamıyorum ama biranda öyle bir acıtıyor ki ayy diye bağırıyorum resmen 😂
Sedanurylmz Yprkk ay çatı ağrısı dediğiniz benim yaşadığım ağrı mı acaba oğlumda bende hiç yaşamamıştım ama şimdi kasıklarımdan aşşağı sürekli bi sancı geliyo
1Demett Yprkk iki gun once aldim kullanmaya basladim mide yanmasi yasadikca tadini sevemedim ama yapacak birsey yok 🥲