Yazmelegi_ Aysegulss evet vallahi abartmadan yiyince bence de bisey olmaz diye düşünüyorum 🥰 ben hamiş değilim kızım 16 aylık oldu bilee🌸 sizde sağlıkla kavuşun inşallah
Tugcek_ Şalgam suyuyla çikolatayı beraber yemiştim delirmiş gibi bi çikolatadan ısırıyodum bi şalgamdan içiyordum şimdi aynısını yap deseler kusarım 😂😂
Bseldatgain Esra11_10 tahine salatalık banıp yiyorum 😃 deli gibi rüyama girdi ağzım sulandı güzel oldu deneyim diycem de çevremdeki herkes iğrençsin dedi 😃😃
Bzm Yeşil sabun hem kokluyor hem arada dilimi sürtüyordum. Ve duvar sıvası. Onu sıyırıp sıyırıp yiyordum kıtır kıtır. :/
Crocus20 Beri-4835 ayy benimde beyaz sabun. Şu son zamanlarda aşırı aşeriyorum. Beyaz sabun kokusunu normaldede çok severdim şimdi yiyesim geliyor. Sıvı sabunum beyaz sabun kokulu gidip ellerimi yıkayıp sürekli kokluyorum. Birde yüzey temizleyicim öyle koklayıp duruyorum
Samberf Esra11_10 çok değişik ama benm canım yanmış kül yada odun istiyor hemde deli gibi istiyor ama kendimi tutuyorum
Gamzecebecii Esra11_10 Buara gereksiz şekilde burnuma rakı kokusu geliyor 😂alakasız ama durduk yere dışarda falan eşime diyorum saçmalama falan diyor kendine gel diyor 😂😂
crnshn Sleepy temizlik havlularını yemek istiyorum mavi olanını özellikle ay böyle burnumun içine sokasım falan geliyor o derece 🫠🫠
busra_basturk Esra11_10 bende işkembe ve kelle paça aşermiştim eşimde aşçı sakatat yasak olduğu için yalancı işkembe ve yalancı kelle paça yapmıştı 🤣içtim sağolsun sonra çam kokulu yüzey temizleyici çok hoşuma gidiyor du ama onun için bişey yapamadım sadece koklamak ile yetindim
MG1994 Bende buz ve kar aşeriyorum böyle renkli bitki çayları demleyip onları buz kalıbına döküp sonrada blenderda çekip kar yapıyorum kütür kütür yiyorum🙂