[silindi] Esra11_10 ahahhah ben hiç öyle garip şeyler aşermedim ya, yani herkesin her an ulaşabileceği şeyler ilk tarhana çorbası aşermiştm mesela 🤣🤣 eşim hiç masrafın yok diyo sürekli 🤣🤣🤣
helloandhello Esra11_10 Yiyecek içeçek değil ama bir mutfağı temizliyordum por çöz sıkmıştım yağ çözücü öyle güzel geldi ki o an kokusu içeçek gibi oldum tövbe ya 😀😀
[silindi] helloandhello burda biri de cif içmek istemişti 🫠 “cif boykot yalnız” diye linç edilmişti 🤣🤣🤣
Rusapolat Esra11_10 turp benimde durduk yere kütür kütür tuzlu limonlu yemek çekmişti. Allahtan eşim pazardan almıştı da gitti doğradı getirdi 😂😂
[silindi] helloandhello amme hizmeti “1979 yılında Antalya’da kurulan bir Türk aile şirketirdir. Herhangi bir açıklaması bulunmamaktadır. Boykot ediliyor mu? Hayır, Porçöz markası boykot edilmiyor!” 🤣🤣🤣
sacmalamakizim Esra11_10 Tadını hiç bilmediğim ve yemediğim bir şey, kara lahana çorbası o kadar güzel görünüyor ki, canım çekti valla 😂
Aysegulss Yazmelegi_ bende yedim hatta geçenlerde kayınvalidem yaptı mumbar dolması benim için iyice temizleyip çok pişirmiş 😅 saolsun bende abartmadan 1tane filan yedim abartmadıktan sonda sorun olmicanı düşünüyorum bende afiyet olsun bizede bebişlerede🥰
Yazmelegi_ Aysegulss evet vallahi abartmadan yiyince bence de bisey olmaz diye düşünüyorum 🥰 ben hamiş değilim kızım 16 aylık oldu bilee🌸 sizde sağlıkla kavuşun inşallah
merylii_ Esra11_10 ay kasapların önünden geçerken çiğ etlere gözüm düşerdi hamileyken 😂😂pişince o kadar cazip gelmiyordu 😂