Baby_B Yarin bebisimi görücemm en son rutin kontrole 6 Kasimda gittim Bakalim ne yapiyor bebis 24+6 dayiz🥰🥰 Kimlerin yarin görüs günüü🥰
Kayraninnannesi Baby_B Bizim de görüş günümüz 36+3 haftalık olduk hatta yarın sezaryen günü alacağım 🥲☺️
Sudetmlk Elzemm_ bende bugün 37 oldum kontrolüm vardı doktor doğum kanalından çok daha aşağı inmiş her an gelebilir dedi bundan sonra bekleyecez dedi kontrolleri hafta da 1′e düşürdük 🥹
sevgi_bidak Baby_B hayır yaptırmadım bu sabah şakır şakir bir sol burun kanaması yaşadım 😒 acaba sizde oldu mu
Baby_B Ozge16_ cikokata yiyin kahve icinn yüzünü göstersin😅🥰 Tek tek bakiliyor cok stresli oluyor ama güzel tabi🥰🥰
Bebekannesi_1 Kayraninnannesi bizde 38 haftalık olduk bugün yarın kontrol var çok heyecanlıyım ne olacak ne diyecek
DarkLuna Baby_B bende birazdan bebişimi görmeye gideceğim 10+0olduk bugün her muayeneye korkuyla gidiyorum iki kaybim var iki de cocuk var inşallah bu sağlıkla kucağıma alırım
aslanmommy DarkLuna benimde bugün var 9+6 benimd kaybim var oyuzden stres yapiorum rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsin bugünde bir goreydim sağlıklı bir şekilde rahatlicam biraz