Makbulememosminel Hayırlı akşamlar arkadaşlar. 10. haftalığım durup dururken su gibi kahverengi akıntım oldu birazda kan gibiydi bana yardım edin benimle aynı sorunu yaşayan var mı korkuyorum 🥹🥹🥹
obli Makbulememosminel hastaneye gitmeniz gerek burda kimse size yardımcı olamaz ki kahverengi akıntı için.
Elifckmk123 Makbulememosminel hastahaneye gitmeniz lazım kontroller yapılır ona göre size Protestan iğne vs başlatılabilinir , kan uyuşmazlığı varsa da iğne vurulur
Makbulememosminel myangelson daha önceden gitmiştim progestan vermişti bidaha olamayınca kullanmayı kestim
Makbulememosminel obli onu bende biliyorum arkadaşım ay ni durumda olanlar için sordum yarın randevu aldım ama benimle aynı sorunu yaşayan kişilere danışmak istedim
Elifckmk123 Makbulememosminel Benimde öyle olmuştu kesince kanama oldu tekrar başlatmak zorunda kaldı doktor ihmal etmeyin bence
myangelson Makbulememosminel doktor ilacı kesmeden kendi kafanıza göre ilaç kesmeyin eğer kendiniz kestiyseniz. Bu akıntı için de doktora gidin tekrar muayene edilmesi gerekebilir veya özeldeyse doktorunuz mesaj atıp sorun
Makbulememosminel Elifckmk123 akıntı su gibi pembe renkte miydi acaba ayakta durdukça geliyor sizinde öylemiydi
Makbulememosminel minikbebegim06 gittim bişey yok dediler eve geldim su gibj kan geliyor yine kafayı yiyecem bişey anlamıyorlar