Ikosa 😂😂😂😂😂 hahhahahah kız allah iyiliğini versin 😂 inşallah bulur yersin
Aşerme 😩
Ades34 Teşekkürler Migros aklıma hiç gelmemişti 😂 bakarız inşallah
YagmurDaskn tüh ins bulrsun 😔
YagmurDaskn file marketten alabilir sin
YagmurDaskn canim ya keske iranda olsaydin burda cok var ama erik bulmak cok zor
YagmurDaskn postanelerden bulanilrisin
HaticeAlaahin Sağol 🙏
YagmurDaskn carrefour mıgros metro market heryer de var hatta bizim sitede onur market var hergun var burda esenyurttada vardır onur market yakın sayılırız bizde
YagmurDaskn semt pazarlarında vardır kesin bi gidip bak bence. Bizim pazarda var ama hiç canım istemiyor benim :p
Bence git Bi pastaneye waffle ye nede olsa koyuyorlar üzerine 🤩🤩🤩😆
Gamzeciks Yerini bilmiyorum maalesef tek de çıkamıyorum 😏😏
YagmurDaskn migros larda satılıyor pakette
YagmurDaskn çilek çok kolay bulunur var canm şu an bi çom manavda ben bi aydır bi meyve var adını söylemiyim onu bulamadım içim gidiyor en son netten sipariş vercem 😫
YagmurDaskn aslında çilek bütün marketlerde var halen ben sürekli görüyorum pazarda bile var
Krasivyy Bence de netten al en iyisi çok zor aşermek yemedin mi çıldırıyorsun 😂🤣 aklından çıkmıyor hiç
YagmurDaskn şok ta filan da var
[silindi]
Krasivyy aşermek çok kötu ya bende ilk aşerdiginde butun aile arayısa girmişti nette fln da yoktu o meyve sonra eşim ta çetkezköye gidip almıştı
[silindi]
YagmurDaskn aşermek çok kötu ya bende ilk aşerdigimde butun aile arayısa girmişti nette fln da yoktu o meyve sonra eşim ta çerkezköye gidip almıştı
YagmurDaskn migrosta oluyor genelde
[silindi] 😄 Allah eşlerimizin yardımcısı olsun