YagmurDaskn migros larda satılıyor pakette
Aşerme 😩
YagmurDaskn çilek çok kolay bulunur var canm şu an bi çom manavda ben bi aydır bi meyve var adını söylemiyim onu bulamadım içim gidiyor en son netten sipariş vercem 😫
YagmurDaskn aslında çilek bütün marketlerde var halen ben sürekli görüyorum pazarda bile var
Krasivyy Bence de netten al en iyisi çok zor aşermek yemedin mi çıldırıyorsun 😂🤣 aklından çıkmıyor hiç
YagmurDaskn şok ta filan da var
[silindi]
Krasivyy aşermek çok kötu ya bende ilk aşerdiginde butun aile arayısa girmişti nette fln da yoktu o meyve sonra eşim ta çetkezköye gidip almıştı
[silindi]
YagmurDaskn aşermek çok kötu ya bende ilk aşerdigimde butun aile arayısa girmişti nette fln da yoktu o meyve sonra eşim ta çerkezköye gidip almıştı
YagmurDaskn migrosta oluyor genelde
[silindi] 😄 Allah eşlerimizin yardımcısı olsun
YagmurDaskn Canım avm lerde Migros yada carfusa da vardır
Bizim burada çok Diyarbakır’da yani
Orada hayli hayli vardır
Bende baya zaman mango aradım bulamadım en sonunda buldum ama 😅
Bizim burada çok Diyarbakır’da yani
Orada hayli hayli vardır
Bende baya zaman mango aradım bulamadım en sonunda buldum ama 😅
YagmurDaskn onur ve kım markette var
YagmurDaskn Merhaba migros sanal market app’ini indirip online sipariş edebilirsiniz evinize 🥰
YagmurDaskn ay inşallah ya dayısı kaç gündür neler cekti bulamıo da adamcagız 😂😂
YagmurDaskn file markette
[silindi]
Krasivyy hangi meyve ki
LenaM Teşekkürler 😍😍😍
YagmurDaskn eğer etrafında manav varsa mutlaka vardır. Çünkü oluyor manavda. Hatta şok markette bile var
Erham Şoka gittim yoktu BİM’e gittim yoktu burda büyük bir market var ona da gittim orda da yoktu. Ben sanal market indirip sipariş edicem artık 😂