YagmurDaskn İstanbul esenyurtta çilek nerden bulabilirim bilen varsa söyleyebilir mi ? 1 aydır aşeriyorum çatlayacam sonunda 😂
Mucizem00 YagmurDaskn aşeriyorum.com galiba öyle hatırlıyorum Ama marketlerde falan çıktı canım manavlarda da var
YagmurDaskn ebrarmom08 Hiç bi markette yok ki evimizin yanına Pazar kuruluyor orda da yok. Küçük pazar yeni evli olduğum için buraları bilmiyorum pek
ebrarmom08 YagmurDaskn anladim canm bulursun insallah esin meyve sebze hallerine baksin orlarda yok yok nararsan bulursn
Mrvaydn18 YagmurDaskn esenyurtta hiçbir şey yoktur ben yazın yeni taşınıp bir tane maşrapa arayıp bulamadığımı bilirim 😂😂 kaldı ki çilek hey yavrum hey 😂 tabi benim mahallem öyle diğer mahalleler nasıl bilemem
HaticeAlaahin YagmurDaskn marketlerde hep var canm konyda oldugum halde varsa istanbulda vardir markette yok mu?
Mayasey Şu aşermekte neyse ben aşeremedim bir türlü 🤦♀️ hafta 21.. böyle giderse şu meyveyi aşerdim deyip uydurcam bir gün eşim arasın bulsun. 🤣
Gamze88 Mayasey bende de durum aynı😂daha tık yokkkk benim oğlumda 🧿canı bişi cekmiyor cok akıllı maşşah 😂
Deletedmom2232 Ben istanbuldayım öncelikle İstanbuldaysan beyoğku aşerenler manavında var. Migrosların hepsindede var hemde çok lezzetli eşim bile dedi yazınkinden lezzetli🤣
Shrydn Deletedmom2232 aynen. Ne yapıyolarsa artık cok lezzetli😋 turkiyede yaşadıgınız için şanslısınız. Benim ulkemde o kadar lezzetlisi yok. Ben cilek yiye bilmek için geldim istanbula😋