AnayimBenAna_ Deleted33000 aa çocuk olunca mecbur benimde bi kızım var ama ona bi çorba yaptık işte gerisi hep dışarda
Deleted33000 Anonim2828 amin canım Bende geçen agladim açım diye eşim tuhaf tuhaf bakıyordu bana ama çok zor eskiden de çok iştahlı biriydim
Sevgilimmmmmmm Deleted33000 ama çok şükür hemen hemen geçti benim. 12 haftalık oldum daha hiç yemedim ama eskisi gibi bulantılarım yok
Deleted33000 Sevgilimmmmmmm bende 9+6yim az kaldı o haftalara ama geçecek gibi benimkide yani dualarim yönde 😂😂
Evin_450 Deleted33000 Ben doğum yaptım da aynıyım 🤕 haşlanmış yumurta, salça, ketçap,et et hariç diğerlerini yemiyorum tiksiniyorum
Deleted33000 Evin_450 doğrudur canım zaten hamilelikte tiksinilen yicekler uzun bı sure yenmiyor ben ilk oğlumda sulu köfteden tiksinmistim 12 sene oldu hala severek yiyemem mecbur kalmadıkça da yemem
Sezzzz Evde yapılan ete ve yumurtaya tahammülüm yok. Normalde ikisini de çok severim. Daha başlarındayım, yavaş yavaş geçer diye umuyorum.
Deleted33000 Sezzzz kaç haftaliksin canim inşallah zamanla geçer çünkü en vitaminli şeyler olurlar kendileri
12betul Deleted33000 bende ilk 5 ay sadece çaydan tiksindim . Kokusuna bile tahammülüm yoktu sonra kendi kendine geçti
12betul Deleted33000 yarın tam 34. Hafta olacak canım aynen iyi ki geçti kışı bekledi sanırım geçmek için 😅