AnayimBenAna_ Deleted33000 tavuk baget kuru fasülye ilk gebeliğimde bundada yine tavuk baget ve ilk 3 ay kahve ile salçalı yemekler
bahardaa Deleted33000 çay daha doğrusu tüm içecekler , domates , salatalık , tavuk , salça soğan kokusu 🤢
Anonim2828 Deleted33000 1 bucuk ay boyunca sadece patates yedim diyebilirim. Patatesli gözleme patates haşlaması gibi. Zeytin ekmek 3. Ayımda azaldı 4. Ayıma gireceğim 1 haftaya daha da azaldı çok şükür yemediğim şeylerin bazılarını yemeye başladım
Deleted33000 AnayimBenAna_ bende dışardan ve arkadaşlarımı annemin gönderdiği salcasiz yemekleri yiyorum ama evde mecbur yemek yapıyorum iki çocuk ve aç bı koca var
AnayimBenAna_ Deleted33000 aa çocuk olunca mecbur benimde bi kızım var ama ona bi çorba yaptık işte gerisi hep dışarda
Deleted33000 Sevgilimmmmmmm AA evet bende ilk peynir canım çekti eşimin aldığı peynirin kokusundan o da kara listeye eklendi şimdi peynir reklamına bile tahammülüm yok
Anonim2828 Deleted33000 allah yardımcın olsun canım valla ben sinirden ağlıyordum ne zaman geçecek bu diye sevdiğim her şeyden tiksindim mide bulantılarım oldu vs o aylarda hamileliğimi çok anlamadım hastalıklı gibiydim yani 😂
Sevgilimmmmmmm Deleted33000 ama çok şükür hemen hemen geçti benim. 12 haftalık oldum daha hiç yemedim ama eskisi gibi bulantılarım yok
Deleted33000 Anonim2828 amin canım Bende geçen agladim açım diye eşim tuhaf tuhaf bakıyordu bana ama çok zor eskiden de çok iştahlı biriydim