meltembadem Laviniazuzu adıyla yaşasın 🙏 sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı aynı dönemde doğurmuş olucaz inşallah 🥰
Busedeveci Krema sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlar ben normalde özel takipliyim ama ne gerek var para vermeye
Krema Busedeveci ben de özele para vermek istemiyorum testler için, o yüzden sordum zaten ne kadarmış acaba diye. Dahiliye testleri isterse özel sigortam ordan karsilayaabilir ama kadın doğumun testlerini karşılamıyor. Ya da devlet Hastanesi’ne giderim randevu aldim
mervedmrcn Krema benim yaptırdığım devlet hastanesi kendisi vermişti içeceği her hastane bir değil size alın derlerse alırsınız. Kadın doğum doktoruna randevu almanız yeterli eğer sabah erken saate bulursanız daha iyi olur çünkü sabah aç karnına yaptırmanız gereken bi test
Krema kizlar şimdi şeker yükleme testi yaptırıyorum ve 460 TL çıktı Gebze Medikal Parkta. Laviniazuzu sizin 3250 nin içinde başka testler de var sanirim.
Laviniazuzu Krema yoktu sadece şeker yüklemesi yaptırdım aaa ben mi kazıklandım acaba 😭 siz hangi doktora gidiyosunuz
Krema Laviniazuzu Mine hanıma gidiyorum, sigortam var ama gebeliği kapsamıyor, doktora muayene ücreti 1515 TL verdim, şeker yükleme için de 460 TL
Laviniazuzu Krema bende mine hocaya gidiyorum 3 kere kan verdim birde idrar istediler vardır illa bişey diye düşünüyorum çünkü çok fark var 🙈
Canparee Laviniazuzu ben de mine hanıma gidiyorum Salı günü şeker yüklemesi ve idrar tahlili istedi. 1255₺ verdim muayene ücreti hariç
Krema Laviniazuzu ben idrar vermedim sadece şeker yükleme 460 tuttu ama idrar da 2bin küsur tutmaz heralde ya😅
Krema Laviniazuzu sizin baska testler de vardır bence, hemogram, idrar testi, şeker yükleme falan varsa o kadar yapmıştır. Ben sadece şeker yükleme yaptirdigim için öyle oldu bence